Де купити кріпильні елементи в умовах карантину

шурупи, гайки

Під час будівництва, ремонту і навіть, якщо треба щось трохи полагодити завжди потрібні кріпильні вироби: болти, гайки, шурупи тощо. Під час карантину не варто припиняти роботи, бажано навіть розпочати ремонт оселі, щоб використати вимушену карантинну «відпустку» з користю. Коли звичайні будівельні магазини закриті, в нагоді стане інтернет магазин Болтік. На його сайті можна купити будівельне кріплення, і проблему буде вирішено.

Переваги замовлень будівельних товарів у магазині «Болтік»

Споживачам завжди хочеться придбати якісний товар недорого, швидко та без зайвого клопоту. Саме це і пропонує інтернет-магазин:

  • доступні, демократичні ціни, завдяки відсутності посередників;
  • немає передплати, є можливість оформити поступову оплату;
  • опт і дрібний опт;
  • швидка доставка по всій Україні кур'єром або поштою: протягом 5-ти робочих діб від моменту замовлення;
  • великий асортимент товарів, які відповідають стандартам PN, DIN, ISO, BS, ANSI;
  • актуальні акції та знижки, які надають можливість знизити витрати.

Щоб купити будівельне кріплення, треба зателефонувати до магазину за вказаним номером або замовити зворотній дзвінок. Менеджери проконсультують по всім профільним питанням, допоможуть зробити вибір та оформлять замовлення.

будвельне крплення

Асортимент та якість товарів

У великому каталозі на сайті інтернет-магазину Болтік представлені кріпильні елементи вітчизняного та європейського виробництва. За багато років співпраці з надійними постачальниками напрацьовано неоціненний досвід, тому товари тільки вищого ґатунку, а логістика розроблена оптимально. Всі товари мають сертифікати якості і відповідають міжнародним стандартам.

На сайті проста та зручна навігація: у великому каталозі товари розміщєно по категоріях, видах та підвидах, тому клієнти можуть швидко знайти все, що потрібно. Будь-які елементи кріплення, кожний гвинтик або гайка мають фото, опис, характеристики тощо. Безліч корисної інформація про товари та прозорий прайс дає можливість клієнтам прийняти оптимальне рішення про придбання тих, чи інших необхідних речей. Наприклад:

  • болти, гайки;
  • маслянки, пробки;
  • стопорні кільця, різьбові вставки;
  • шпильки, штіфти, шпонки;
  • шурупи, самонарізи, гвинти;
  • такелаж, троси, ланцюги тощо.

Якщо для великого будівництва, домашнього ремонту або при потребі щось полагодити з'явилась потреба купити кріпильні вироби, то зробити це в інтернет-магазині Болтік просто, вигідно і комфортно, бо товар високої якості, а обслуговування преміальне. Кожен клієнт, який звернеться до персоналу компанії з питанням, будь то приватна особа чи велике підприємство, отримає повну інформацію про товар, умови доставки та цікаві пропозиції.

Такі можливості в умовах карантину дуже важливі, тому що життя попре всі проблеми триває, повсякчас з'являються потреби в будівельних матеріалах та супутніх товарах. А отримати по пошті чи кур'єром за короткий час все необхідне дуже просто, вигідно і зручно.


Читати також