Хороші суші - справжня перлина

Хороші суші

Знайти таке місце на карті, де завжди готують смачні суші, - справді величезна проблема. Особливо в теперішній час. Місце, яке поєднає три найважливіші для замовника критерії: смачна їжа, доступні ціни і, головне, найвища якість. На щастя, km.smaki-maki знаходиться в мережі інтернет, що значно відрізняє цю мережу від інших подібних ресторанів.

Любов до суші

Якою повинна бути хороша японська кухня? Передусім це залучення всіх людей, котрі безпосередньо впливають на якість страв. Тому мережа ресторанів smaki-maki орієнтується на якість навіть у, здавалося б, найменш важливих питаннях. Перш за все тут працюють справжні кухарі-фахівці, одні з найкращих майстрів японської кухні. Завдяки цьому страви мають надзвичайно вишуканий смак і якісний набір інгредієнтів. Продукти, з яких готуються страви, відбираються з особливою ретельністю. Що стосується запропонованих страв, smaki-maki орієнтується насамперед на смак, здоров’я та свіжість, характерні для японської кухні.

Яка пропозиція?

Багато суші-ресторанів мають обмежену, навіть тривіальну пропозицію. Меню зазвичай має лише прості набори, включно з California Rolls, Nigiri та Hosomaki. З цим у smaki-maki справи набагато кращі, бо в меню, крім стандартної пропозиції, є також японські страви з іншого асортименту, ніж звичайні суші, і навіть піца. Пропозиція доповнена салатами та фруктовими супами. Те, що додатково відрізняє пропозицію smaki-maki від інших місць подібного типу, - це спеціально підготовлені речі-забавки для дітей, що робить їх місцем не лише для вишуканих трапез чи ділових зустрічей, а й для сімейних вечерь чи спеціальних свят.

Як можна замовити?

Повна пропозиція ресторанів smaki-maki доступна для клієнтів кількома способами. Звичайно, найпростіший спосіб - замовити страву в ресторані. Однак власники smaki-maki знають, що суші також їдять вдома як домашній обід або як вишукану романтичну вечерю на двох. Тому замовити доставку можна кількома способами. Перш за все базовим способом для кожного ресторану, тобто за телефоном. Також можна робити замовлення через веб-сайт, і (що є абсолютно новим для цього типу ресторану) за допомогою спеціально підготовленого додатку для смартфонів, який не тільки дозволяє швидко і мобільно робити замовлення, але й постійно контролювати поточний його стан. Усе це робить smaki-maki місцем, яке складно пропустити на карті ресторану. Мережа пропонує страви найвищої якості та дає можливість надзвичайно зручних та прозорих замовлень навинос.


Читати також