Справжні суші поруч

Справжні суші поруч

Як сучасні технології допомагають у створенні суші

KILOGRAMM. SUSHI Project — це традиційні та абсолютно безпечні страви японської кухні. Наші майстри знають секрет як створити справжній кулінарний шедевр. Для цього потрібні три інгредієнти: бездоганно свіжі продукти, повага до традиційних японських рецептів та використання сучасних технологій та обладнання.

Сучасна кухня на сторожі вашого здоров’я

Кухня компанії KILOGRAMM. SUSHI Project оснащена новітніми приладами, що дозволяють зберігати та готувати їжу максимально якісно. Для нашої команди завжди важливо знаходити нові засоби, аби процес приготування суші та ролів був більш безпечним, швидким та якіснішим.

Перш за все ми ретельно вибираємо постачальників й співпрацюємо лише з тими, хто повністю відповідає стандартам якості. До нашої кухні сировина доправляється у спеціальних холодильних та морозильних камерах, які дозволяють зберегти не тільки свіжість, смак та якість продукту, а й навіть запах. Риба та морепродукти підлягають технології шокової заморозки — це дозволяє зберегти їх в ідеальному стані, немов щойно з води.

Після того, як продукти потрапили до нашої кухні — наші спеціалісти розкладають їх у відповідні кухонні прилади, завдяки яким у риби та інших дарів моря немає жодного ризику псування. Абсолютно усі кістки з риби видаляються за допомогою спеціальних щипців для обробки риби та рибочисток. Наші майстри використовують ножі з найякіснішої нержавіючої сталі, що були заточені спеціально для обробки риби. Кожен кухонний прилад дизенфікується одразу ж після використання, адже, чистота кухні — один з найголовніших принципів нашої команди.

Свіжі продукти

Перед тим як замовити будь-який з продуктів ми ретельно обираємо постачальника. Один з найголовніших інгредієнтів у приготуванні суші та ролів — рис. Він має бути особливого сорту, тож аби наші суші максимально відповідали стандартам якості, ми замовляємо спеціальний рис найвищого гатунку у китайських та американських постачальників.

Щоб надати ролам традиційного автентичного смаку ми замовляємо соєвий соус та васабі у японського постачальника. Щодо овочів — вони повинні бути не лише свіжими, а й повністю безпечними для організму. Щоб овочі та зелень зберігали ідеальний вигляд, свіжість і аромат, наші майстри використовують спеціальні бокси, де можна підтримувати належний температурний режим та рівень вологи. Наші спеціалісти постійно відстежують якість продукції, щоб ви були певні, що замовляючи суші-сет в Рівне у нас — ви замовляєте справді якісний продукт!

Традиції Суші

Японія, не зважаючи на те, що являється однією з технологічно найрозвиненіших країн світу, завжди цінувала та дотримувалась своїх традицій. Наша команда цінує таку відданість та готує виключно в рамках японських традицій. Ніж нашого суші-майстра заточують по декілька разів на день, бо лише таким ножем можна відрізати ідеальні шматочки риби або овочів.

Рис для суші необхідно не лише відварити, а правильно відварити. За допомогою спеціальних рисоварок та вправності наших майстрів вдається отримати рис ідеальної консистенції, який буде і не жорстким і не липким.

Замовити суші з доставкою у Франеку дуже легко. Приготування страви починається одразу після замовлення, після чого наш кур’єр одразу забирає її та доставляє за вказаною адресою у спеціальній термосумці. Для вашої безпеки ви можете замовити суші з безконтактною доставкою. Для цього треба лише вказати це під час замовлення.

Суші Кілограм — споживай якісне!


Читати також