Суші: корисні властивості і тонкий смак

Суші з грибами

Поціновувачам смачних і корисних страв варто придивитися до японської кухні. Низька калорійність багатьох продуктів, їх гармонійне поєднання припаде до смаку шанувальникам здорового харчування. Це відмінний варіант для перекусу або повноцінного обіду.

Користь для здоров'я

Суші Львів готуються з інгредієнтів, що містять безліч вітамінів і корисних мікроелементів. Ця страва подається в свіжому вигляді і не проходить теплової обробки. Такий спосіб подачі зберігає максимум корисних речовин. Основні складові суші:

  • Рис. Це поживний продукт із низькою калорійністю, тому відмінно підходить людям, що стежать за фігурою. У ньому міститься велика кількість мікро- і макроелементів. Клітковина і білок необхідні для нормальної роботи травної системи.
  • Морські водорості норі. У них міститься велика кількість йоду, який запобігає захворюванням щитовидної залози. Норі - джерело кальцію, заліза, фосфору, магнію, натрію, тіаміну, вітамінів E, A, C.
  • Маринований імбир. Має високий вміст калію, міді, магнію, марганцю. Він покращує травлення, має виражену антибактеріальну і антивірусну дію.
  • Васабі. Вживання цієї приправи є хорошою профілактикою захворювань серцево-судинної системи, а також виникнення тромбозів.
  • Соєвий соус. У ньому висока кількість кальцію, калію. Ці елементи запобігають ламкості кісток і покращують роботу серця.

Замовити суші доречно не тільки для повсякденного вжитку. Це також відмінний варіант для святкового столу.

Екзотичні страви

Суші відрізняються оригінальним оформленням. Блюдо привабливо виглядає завдяки прикрасі водоростями. Форма подачі виглядає незвично, тому замовлення суші стане прекрасним варіантом урізноманітнити будні. Таке блюдо - головна прикраса на будь-якому святі чи корпоративі.

Переваги доставки суші

Запланували прийом гостей, а часу на підготовку майже не залишається? Не варто обтяжувати себе приготуванням складних страв. Замовте суші від SushiGo і позбавте себе від зайвого клопоту.

Продукцію привезуть максимально свіжою. Її готують окремо для кожного клієнта, тому ви не ризикуєте купити прострочену їжу. Доступна можливість замовити страви в будь-який час дня і отримати їх протягом однієї - двох годин. Їжа буде доставлена без запізнень до початку свята. Це значно економить час і сили господарів будинку.

Суші - безпрограшний варіант для подачі на будь-якому заході.


Читати також