Основні методи друку на сумках

друк на сумках

Хочете залишити свій відбиток (фото, лого, лозунг) на сумці, але не знаєте, яка техніка буде найкращою? Жодних проблем! Ми допоможемо прийняти рішення та вибрати найбільш підходящий вид друку на сумках.

Трафаретний друк

Найпоширеніша техніка друку, яка застосовується для нанесення графіки на різні основи, включаючи бавовняні тканини. Це дозволяє отримати різнокольорові, міцні та естетичні принти на текстилі. Використовуючи різні фарбники та добавки, ви можете досягти багатьох цікавих ефектів, таких як тиснені відбитки, відбитки які, світяться в темряві або покриті блиском. Вироби, надруковані трафаретним друком, завжди прасуються з лівого боку на місці застосування.

Сублімаційний друк

Метод друку, який знаходить все більше прихильників. Застосовується для друку на поліефірних тканинах. Це дозволяє відображати різнокольорові відбитки та фотографії. Принти дуже довговічні, непомітні на дотик. На жаль, такий метод не можна використовувати для бавовняних тканин.

У випадку з бавовняними мішками довговічність відбитка так само важлива, як і у випадку з якістю самого мішка. Через тип використовуваного матеріалу найкращим рішенням є нанесення відбитків у вигляді сублімації та трафаретного друку. Обидва ці способи забезпечують високу міцність, завдяки чому друк виглядає свіжим протягом тривалого часу, навіть незважаючи на інтенсивне використання. Термін служби сумки може бути довшим, якщо дотримуватися рекомендацій виробника щодо очищення – законномірно, що при високих температурах у поєднанні з високошвидкісним прядінням це може значно послабити друк і структуру сумки.

Спосіб друку

Вибір способу друку в першу чергу повинен залежати від кількості та виду матеріалу, на якому буде здійснюватися друк. У випадку недорогих серій, кращим рішенням є нанесення друку методом сублімації, у випадку більшої кількості використання трафаретного друку буде більш вигідним. При використанні чистого бавовняного матеріалу використання сублімаційного друку може бути не таким тривалим, як при трафаретному друці.

У випадку з бавовняними мішками, відбитки слід робити з великою обережністю, через ніжну текстуру матеріалу. Завдяки використанню найякісніших витратних матеріалів, ви можете бути впевнені, що друк буде виглядати свіжо і буде дуже довговічним.

Область друку

Визначаючи конкретний принт, слід також враховувати розмір і область друку, які встановлюються індивідуально для кожної моделі. Є місця, де друк може бути складнішим, як у випадку з друком на ручках сумки. Правильна підготовка графічного дизайну повинна враховувати спосіб друку та тип матеріалу, на якому буде здійснюватися друк. Виконання тональних переходів досить складне і вимогає багато ресурсів, але якщо добре підготуватися, вони будуть виглядати чудово.


Читати також