Вибраємо універсальну сумку-рюкзак для міста

модний рюкзак

Модний дизайн, актуальний в 2021 році

Навіть найпрактичніша дівчина хоче виглядати привабливо. Але не всі встигають стежити за розвитком моди.

Цього року модні подіуми рясніли яскравими фарбами. Мабуть, найсміливішим рішенням стали аксесуари Versace неонових, флуоресцентних квітів.

Дизайнери стежать за трендами світу мод і відбили ці тенденції при створенні новинки - сумки-рюкзака для міста. Всі моделі лінійки яскраві, стильні і привабливі. Для молоді творці рюкзаків використовують в дизайні сучасні фарби і графіті. Для тих, хто схиляється до класики, на чорний фон дизайнери додали принти з яскравими елементами: банани, перці, геометричні фігури.

Рюкзаки можна по-різному

У нових моделях зазвичай роблять лямки, як у класичному рюкзаку і плечовий ремінь, як в сумці. Крім цього, є ряд особливостей, які роблять аксесуар універсальним.

Прогулянки по місту

Міські аксесуари повинні бути легкими. Часто їх використовують в щоденному режимі - кожен грам на рахунку. Саме тому свою сумку або рюкзак сьогодні пологшують по максимуму.

Під час прогулянок містом звичайний рюкзак зручний тим, що його можна носити за плечима - руки залишаються вільними. Але в автобусі, магазині, на ринку його треба знімати. По-перше, щоб не заважати оточуючим. По-друге, щоб можна було дістати гаманець і покласти всередину покупки. Саме в таких ситуаціях виручає ремінь.

Навчання

Все рідше дівчатам доводиться брати із собою в університет стопку книг і конспектів. Їх замінили гаджети. Тому зараз до сучасних рюкзаків додаються такі елементи:

  • Кишеня для ноутбука діагоналлю до 13".
  • Багато кишеньок для приладдя.
  • Подвійні бігунки (дозволяють носити всередині скручений креслення або плакат великого формату).
  • Розмір роблять таким, щоб усередині містилися папки форматом до А4.

Головне - практичність

Аксесуар універсальний - використовується щодня. У такому режимі він може швидко втратити привабливий зовнішній вигляд. Фарби починають тьмяніти. Тягнуться, а потім розходяться шви. Фурнітура виходить з ладу. Все що завгодно може статися. Але тільки не у випадку товарів від магазину Cityline.

Прання рюкзака. Які миючі засоби використовувати

Одним із важливих етапів підготовки є вибір миючого засобу. У цьому випадку важливо звернути увагу не на тип прання, а на матеріал сумки. У більшості випадків можна розділити хімічні компоненти на три великі категорії:

  • Пральний порошок. Найпростіший пральний порошок в класичному уявленні. Він відмінно підходить для міських тканинних рюкзаків. Можна повернути яскравість кольору, усунути несильні забруднення, як в ручному, так і автоматичному режимі. Після прання рюкзак не втратить своїх властивостей, якщо правильно вибрати температурний режим.
  • Рідкий гель. Тканинні моделі рідко повністю виконані з натуральної тканини. Найчастіше там використані матеріали із синтетичного волокна, такі, як поліестер. Для його очищення відмінно підходять рідкі гелі. Випрати рюкзак гелевим порошком можна в пральній машині без режиму віджимання. Важлива перевага гелю: відмінно вимивається з синтетики без додаткового ополіскування.
  • Капсули. Відмінний вибір для прання рюкзака з натурального матеріалу. Капсули коштують дорожче, але в них не містяться небезпечні компоненти, такі, як фосфати. Завдяки цьому тканина довше зберігає свій колір і структуру.

Читати також


up