30-11-2021 Розваги 133

Том Форд розкритикував «Дім Gucci»

​Модельєр і режисер Том Форд розкритикував «Дім Gucci» та гру Джареда Лето

Том Форд, він же колишній креативний директор модного Дому Gucci та режисер фільмів «Самотній чоловік» та «Під покривом ночі», залишився далеко не в захваті від нового фільму Рідлі Скотта «Дім Gucci».

«Я щойно пережив 2,5-годинний показ фільму «Дім Gucci». Яскрава, амбітна, красиво знята і костюмована розповідь про жадібність і вбивство приголомшує кількістю зірок у ній, — каже Форд. — Знятий майстром Рідлі Скоттом за участю Леді Гаги, Адама Драйвера, Аль Пачіно, Джеремі Айронса, Джареда Лето та Сальми Хайєк, цей фільм…що ж, досі не впевнений, що це таке вийшло, але якимось чином я відчув, що пережив ураган, коли вийшов із кінотеатру. Був це фарс чи захоплююча розповідь про жадібність? Я часто голосно сміявся, але не певен, що варто було».

Проте найбільше Тома Форда зачепила гра Джареда Лето у ролі Паоло Гуччі, якого той знав особисто.

На думку модельєра, Паоло хоч і був ексцентричним, але зовсім не божевільним і, як йому здалося, розумово відсталим, яким зобразив його Лето.

Натомість режисер не поскупився на похвалу для Леді Гаги, зазначивши, що та була зіркою фільму, хоч і все одно провів кілька днів у пригніченому стані після перегляду.


Читати також