30-11-2021 Розваги 251

Оратори. Обов'язкова шкільна форма. За

Оратор За. Шкільна форма

Культурний портал Експеримент представляє дискусійну гру Оратори.

Протягом тижня ми отримували від вас промови за темою В українських школах носіння шкільної форми має бути обов'язковим. Та обрали 2 кращих тексти.

Це промова гравця, який виступає За запропоновану тему. Якщо ця промова вам сподобалася, ставте лайк та робіть репости у соціальних мережах. Саме так ви проголосуєте за свого фаворита. За тиждень визначимо переможця.

У тексті збережена авторська граматика та орфографія (ред.)


Ольга Виноградова. Гравець За

Я вважаю, що необхідно вводити обов'язкову шкільну форму в українських школах, бо:

1) Це зітре кордон між дітьми із забезпечених та незаможних сімей.

Відомо, що діти намагаються всіма доступними засобами показати свою перевагу над рештою однолітків. Відповідно дорогий одяг – відмінний для цього спосіб. Діти з бідних сімей не мають такої можливості і почуваються через це у школі погано. Введення однакової шкільної форми послужить знищенню розшарування суспільства. Таким чином, самовиражатися діти зможуть іншими, більш творчими шляхами.

2) Це буде виховувати майбутніх нонконформістів.

Звичайно, все обов'язково завжди зустрічається в багнети. особливо дітьми. Таким чином ми зможемо спровокувати дітей на протистояння системі, а значить спровокуємо їх до формування критичного мислення, що в подальшому житті їм стовідсотково знадобиться. Нехай діти з юних років будуть готові до боротьби з тиранічним ставленням до себе.

Таким чином я вважаю, що запровадження обов'язкової шкільної форми принесе більше користі, ніж шкоди. Але я з повагою та великою цікавістю послухаю іншу думку.


Читайте також промову гравця заперечувальної сторони: Обов'язкова шкільна форма. Проти


Читати також