Інноваційні покриття для підлоги від Smaragd Bud

Інноваційні покриття для підлоги

Обираючи покриття для підлоги в квартирі чи домі, треба розуміти, що капітальний ремонт в оселі ви робите не щороку. Треба віддавати перевагу сучасним, якісним матеріалам, які виробляють з використанням інноваційних технологій. Багато виробників матеріалів для будівництва та ремонту спеціалізуються саме на сучасних, функціональних покриттях. Треба обрати надійного постачальника, у якого в достатньому асортименті представлена така продукція.

Обираючи покриття для підлоги Smaragd Bud, ви можете бути впевнені, що ця продукція повністью відповідає вимогам діючих міжнародних та внутрішніх стандартів. Компанія-постачальник вже давно працює на українському ринку, тому пропонує тільки якісні найменування від європейських виробників.

Асортимент покриття для підлоги

В продажу представлені різні види покриття для комерційних та житлових приміщень. Користуються немалим попитом наступні категорії:

  • вінілова підлога;
  • натуральний лінолеум;
  • акустичне модульне покриття;
  • сучасне килимове покриття.

Кожен тип має свої переваги. При виробництві килимового покриття використовують спеціальні текстильні та синтетичні волокна, які не провокують алергічних реакцій. Всередині килима не можуть розмножуватися патогенні мікроорганізми, липові кліщі.

Вінілова підлога – сучасна розробка, яка активно використовується як в житлових, так і комерційних приміщеннях. Візуально такий матеріал може виглядати як натуральний. Деякі його різновиди важко відрізнити від паркету, але на відміну від натурального покриття, вініл – негігроскопічний матеріал, він не змінює форму на властивості в залежності від рівня вологи в приміщенні. Саме такі варіанти підходять і для квартир, і для комерційних об'єктів.

Як обрати покриття для підлоги

Якщо вам важно обрати покриття для підлоги самостійно, зверніться до представника компанії Smaragd Bud. Він з'ясує, де ви плануєте використовувати обраний матеріал та запропонує реальні варіанти. Вам потрібно тільки обрати з тих різновидів, які є в наявності.

Ще одна перевага тих видів підлоги, які представлені в продажу в Smaragd Bud, в простоті монтажу. Представники компанії дадуть рекомендації щодо вкладання підлоги, запропонують необхідну технічну документацію. Таке покриття служить протягом кількох десятиліть, не потребує заміни, ремонту, тому його придбання – раціональне вкладання коштів.


Читати також