Девід Лінч підтримав Україну

Девід Лінч підтримав Україну

Девід Лінч із нами! Ніколи у ньому не сумнівалися!

Режисер Девід Лінч із самого початку пандемії щодня викладає на своєму ютьюб-каналі прогнози погоди у Лос-Анджелесі. Випуск від 25 лютого 2022 року виявився надзвичайно довгим - у ньому класик світового кіно звернувся до Володимира Путіна і закликав його припинити вторгнення в Україну. Ось що він сказав.


Доброго ранку. Сьогодні 25 лютого 2022 року. Чи не повірите, але сьогодні знову п'ятниця! У Лос-Анджелесі ясний ранок, легкий вітерець, 41 градус за Фаренгейтом, +5 за Цельсієм. Сьогодні я думав про українців. (Пауза) І пісню Portishead "Roads" 1994 року.

Сьогодні температура підніметься ... (Пауза) Що ж, не знаю, яка сьогодні буде температура. Я забув. Думаю буде… Ох, боже, мій шлунок бурчить як божевільний. Не знаю…

Якщо я й можу сказати щось містеру президенту Путіну... Як звичайні люди, ми відповідаємо за те, як ставимося до ближніх. І є закон природи: жорсткий та швидкий закон. Немає жодних лазівок, від нього нікуди не втечеш. Цей закон: що посієш, те й пожнеш. Прямо зараз, містере Путіне, ви сієте смерть і руйнування. І винні у цьому саме ви. Українці не атакували вашу країну. Це ви її зараз атакуєте. І вся ця смерть та руйнація повернеться до вас. І в цьому кіно, у цьому шоу, в якому ми всі знімаємося, не нескінченна кількість часу. У вас є багато часу - одне життя за іншим і так далі - щоб зібрати плоди того, що ви сієте.

Моя вам порада: рятуйтесь. Врятуйте українців, врятуйте світ. Помиріться із сусідами. Почніть будувати дружбу. Ми одна велика світова сім'я, де більше немає місця цьому абсурду. Прийміть це. Зупиніть атаку. Давайте разом зробимо так, щоб усі країни жили у світі, ладнали одна з одною і спільно вирішували проблеми. Прокиньтеся! Чудового всім дня!


Читати також