08-08-2022 Розваги 1375

Новини кіно за тиждень. 7 серпня 2022

Новини кіно за тиждень. 7 серпня 2022

Ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Джанкарло Еспозіто розповів про переговори з Marvel та мрію зіграти Професора Ікс

Giancarlo Esposito

Відомий за серіалами «Пуститися берега» та «Мандалорець», Джанкарло Еспозіто готується долучитися до чергового великого проекту. Актор зізнався, що нещодавно зустрічався з босами Marvel з приводу своєї участі у кіновсесвіті. Він відповів, кого може зіграти, але розібрав припущення фанатів, куди входять Магнето, Лікар Фріз, Лікар Дум і професор Ікс. Щодо Чарльза Ксав'єра, то, за словами Еспозіто, це роль його мрії.

«Я поки що не працював з Marvel. Я вже сидів із ними в одній кімнаті і розмовляв», - підтвердив Еспозіто.

Джеймс Франко зіграє лідера Куби Фіделя Кастро

Джеймс Франко

Номінант на Оскар Джеймс Франко зіграє кубинського революціонера Фіделя Кастро. Стрічка під назвою «Аліна з Куби» розповість про дочку Кастро Аліну Фернандес.

Фернандес народилася в результаті роману Кастро з кубинською світською дівою Мією Маестро. Дівчина дізналася про свого біологічного батька у віці 10 років і з того часу постійно критикувала дії «команданте» Кастро, за що її оголосили дисиденткою, заборонивши виїжджати з країни.

Режисером «Аліни з Куби» виступить Мігель Бардем («Ангел чи демон»). Сценарій стрічки написали номінант на «Оскар» Хосе Рівера («Че Гевара: Щоденники мотоцикліста») та володар Пулітцерівської премії Ніло Круз.

Зйомки стартують 15 серпня у Колумбії.

Став доступний тизер «Джокера 2»

Фільм "Джокер: Божевілля на двох" (Joker: Folie a Deux) отримав перший тизер. Відео-анонс у себе в Instagram виклали Леді Гага і режисер Тодд Філліпс.

Гага підтвердила свою участь у картині. Кого конкретно зіграє співачка, невідомо. До ролі Джокера повернеться лауреат "Оскара" Хоакін Фенікс.

Раніше стало відомо, що фільм вийде у прокат 4 жовтня 2024 року. За даними ЗМІ, більша частина сюжету відбуватиметься у лікарні «Аркхем». Жанром фільму, з чуток, стане мюзикл.

Кіану Рівз офіційно зіграє у серіалі «Диявол у білому місті»

Keanu Reeves

Зірка «Джона Віка» та «Матриці» Кіану Рівз офіційно очолить новий серіал стрім-сервісу Hulu «Диявол у білому місті». Він також виступить продюсером шоу разом із Леонардо ДіКапріо та Мартіном Скорсезе.

«Диявол» заснований на одноіменному нон-фікшні письменника Еріка Ларсона. Дія серіалу відбувається у 1893 році на Всесвітній виставці у Нью-Йорку. У центрі сюжету буде архітектор Деніел Х. Бернем (Рівз) та перший серійний убивця в історії США доктор Генрі Голмс.

Їхні долі тісно переплітаються після того, як Бернем збудує «Біле місто» — масштабний комплекс будівель із заплутаною системою каналів та лагун. Голмс, у свою чергу, зведе в «місті» готель, де вб'є кілька десятків людей.

Загалом у серіалі заплановано вісім серій. Їхнім режиссером стане Тодд Філд («Як малі діти»). ДіКапріо придбав права на книгу ще у 2010 році. Знімати актора у повнометражному фільмі мав Скорсезе, проте в результаті обидва вирішили обмежитися продюсерськими обов'язками.

Вийшов перший трейлер фільму «Банші Інішеріна»

Студія Searchlight Pictures представила дебютний трейлер та постер майбутньої трагікомедії «Банші Інішеріна». Проект об'єднав режисера «Залягти на дно в Брюгге» Мартіна МакДону з акторами Коліном Фарреллом та Бренданом Глісоном.

Дія сюжету відбувається на тлі Громадянської війни в Ірландії у 1923 році. Давні друзі Патрік і Колм раптово перестають спілкуватися, що призводить до шокуючих наслідків.

У стрічці також знімалися Баррі Кеоган та Керрі Кондон. "Банші" засновані на однойменній театральній п'єсі МакДони. Світова прем'єра фільму відбудеться у конкурсі 79-го Венеціанського кінофестивалю 4 вересня. Також заплановано показ на щорічному огляді у Торонто.

Прокат у США стартує 21 жовтня.

Джейк Джилленгол офіційно зніметься в рімейку «Будинки біля дороги»

Jake Gyllenhaal

Номінант на «Оскар» Джейк Джилленгол очолить майбутній ремейк бойовика «Будинок біля дороги» від стрім-сервісу Amazon Prime Video. Режисером фільму виступить Даг Лайман (Грань майбутнього).

Оригінал 1989 року розповідав про професійного вишибалу (Патрік Свейзі), який вирішує почати працювати в придорожньому барі. Після цього він змушений протистояти банді місцевих головорізів та рекетирів. Фільм заробив 30 млн доларів (при бюджеті 15 млн) і був номінований на чотири премії «Золота малина».

З'явився перший тизер 6 сезону «Ріка та Морті»

У нових серіях Рік і Морті вирушать у подорож мультивсесвітом.

У Мережу виклали перший тизер майбутнього 6 сезону мультсеріалу Рік і Морті Adult Swim.
Adult Swim поки що офіційно не представив тизер 6 сезону «Ріка і Морті» на своїй сторінці в YouTube та в соціальних мережах. Ролик показали на телебаченні. Однак промо вже витікло в Інтернет, тому ми можемо побачити перші кадри нових серій.

У тизері показали кілька моментів із фіналу 5 сезону. Злий Морті знищив Цитадель Ріков і вирушив через портал у подорож мультивсесвітом. Також у ролику засвітилися основні Рік та Морті шоу. Морті просить когось припинити щось пояснювати. При цьому в сцені з Ріком та Морті таємничого персонажа закрили знаком «Спойлер». А людина за кадром інтригуюче повідомила, що всесвіт більше не буде колишнім.


Читати також