19-09-2022 Розваги 2498

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19 вересня 2022

Новинки кіно. Добірка від 19 вересня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Самарітянин

20 років після епічної битви, в якій супергерой Самарітянин знищив суперлиходія і зник безвісти. Через два десятиліття хлопчина з околиці знайомиться зі старим, який живе в будинку навпроти. Незабаром хлопчик усвідомлює, що чоловік похилого віку — той самий зниклий супергерой, а причина його зникнення виявляється воістину шокуючою.

Невидимий убивця

Одного разу син головного лікаря однієї з лікарень несподівано непритомніє через напад задухи і зупинки дихання, а через кілька днів і дружина лікаря раптово вмирає, відчувши такі ж симптоми. Лікар намагається вивчити природу виникнення цієї смертельної хвороби. Незабаром він виявляє, що людей з незрозумілим захворюванням стає все більше, і смертельні наслідки набувають катастрофічних масштабів. Він вирішує розібратися в причинах того, що відбувається, поки це не призвело до незворотних наслідків.

Головна роль

Марнославний мільярдер поставив за мету вписати своє ім'я в історію, взявшись за створення ідеального фільму. Сценарій – книга Нобелівського лауреата, режисерка – модна та ексцентрична, у головних ролях – секс-символ кумир мільйонів та високолобий драматичний актор. Чекати на шедевр чи чекати біди?

Три тисячі років бажань

Британська лінгвістка Алетея прилітає з Лондона до Стамбула, щоб прочитати курс лекцій з наративу. Вже в аеропорту жінка починає бачити загадкових істот, а коли в одній з численних сувенірних крамничок купує скляну пляшечку і намагається її відмити, перед нею виникає справжнісінький джин. Алетея не поспішає загадувати три бажання, їй цікавіше послухати його історію. Джинн починає свою розповідь - протягом трьох тисячоліть у нього було три ув'язнення в судини, і щоразу йому не вдавалося звільнитися через велику симпатію до жінок.

Помстися за мене

Колишня королева елітної старшої школи укладає угоду зі скромною новенькою, щоб разом помститися своїм кривдникам.

Злочинниця Емілі

Обтяжена боргами Емілі намагається влаштуватися на нормальну роботу, але скрізь отримує відмови. Вона знайомиться з Юсефом, який пропонує їй взяти участь у афері з кредитними картками. Жага легкої наживи та гострі відчуття швидко затягують Емілі у злочинний світ Лос-Анджелеса.

На добраніч, матусю

Після повернення жінки з клініки пластичної хірургії її сини-близнюки помічають, що мама дивно поводиться.

Післязавтра

Головна героїня Софі згадує відпустку двадцятирічної давнини, яку вона провела разом зі своїм батьком у Туреччині наприкінці 1990-х. Перебираючи спогади, реальні та уявні, героїня намагається поєднати у своїй пам'яті образ того батька, яким він був для неї в дитинстві, з тією людиною, якою він став зараз.

Райське шосе

Водійка вантажівки Саллі змушена займатися контрабандою заборонених вантажів, щоб урятувати свого брата від смертельно небезпечної тюремної банди. Оперативники ФБР йдуть її слідом, коли в останній посилці Саллі виявляє дівчинку-підлітка.

Тихоня

Ірландія, 1981 рік. Неблагополучна сім'я відправляє одну зі своїх дочок на літо до далеких родичів. Там дівчинка розквітає у коханні та турботі, але в будинку, де не повинно бути жодних секретів, ховається одна гірка правда.

Матусі

Блогерша, яка народжує у прямому ефірі; втомлена «яжмати»; мама, яка скоро народить і мати «не в ресурсі» — такі різні й такі схожі. Переплетені долі, злети і падіння, любов і ненависть, розставання та повернення — це життя.

Старий Генрі

Генрі та його син прихистили поранену людину з сумкою, набитою грошима. Коли кривавим слідом приходить банда озброєних убивць, їм доводиться тримати оборону. Кожен постріл Генрі переконує бандитів, що тихий фермер не все життя обробляв землю. Тінь темного минулого поглине всіх, хто спрямує свій револьвер на нього.


Читати також