03-09-2022 Розваги 1794

Новини кіно за тиждень. 3 вересня 2022

Новини кіно за тиждень. 3 вересня 2022

А ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Стали відомі актори на роль принца Вільяма та Кейт Міддлтон у серіалі «Корона»

Серіал Корона

Deadline ексклюзивно повідомив про кастинг, що завершився, на ролі молодих принца Вільяма і Кейт Міддлтон для шостого сезону серіалу «Корона».

Вільяма зіграють два театральні актори: 16-річний Руфус Кампа та 21-річний Ед МакВей. Роль Міддлтон відійшла дебютантці Мег Белламі. Зйомки сезону стартують цієї осені. Дія сюжету відбуватиметься наприкінці 1990-х – на початку 2000-х, після смерті принцеси Діани.

Вільям та Кейт разом навчалися в університеті святого Ендрю в Шотландії. Пара познайомилася у 2001 році та одружилася у 2011-му.

Пол Дано та Себастіан Стен зіграють у фінансовій комедії «Дурні гроші»

Дурні гроші

Deadline ексклюзивно розкрив акторський склад майбутнього фільму "Дурні гроші" (Dumb Money). У стрічці зіграють Пол Дано, Сет Роген, Себастіан Стен та Піт Девідсон.

Проект розповість про скандальну мережу магазинів відеоігри GameStop. У січні 2021 року акції компанії зросли у 1800 разів через маніпуляції інтернет-тролів із сайту Reddit. Це викликало справжній хаос на Волл-стріт і серед професійних інвесторів: за одну ніч вартість компанії збільшилася на 10 млрд доларів, через що хедж-фонди зазнали величезних втрат.

Режисером виступить Крейг Гіллеспі. В основу картини покладено нон-фікшн книгу Бена Мезріча «Антисоціальна мережа». Раніше фільм належав студії MGM, проте тепер права перейшли до компанії Black Bear, яка шукатиме дистриб'ютора на кінофестивалі в Торонто.

Точна дата релізу стрічки не повідомляється. Зйомки стартують у жовтні.

Брендан Глісон приєднався до «Джокера 2»

Брендан Глісон

Зірка "Залягти на дно в Брюгге" Брендан Глісон поповнив склад фільму "Джокер: Божевілля на двох". Вихід фільму заплановано на 4 жовтня 2024 року.

Деталі ролі Глісона не розголошуються. Головні ролі у сіквелі виконають Хоакін Фенікс та Леді Гага. На режисерську посаду знову заступить Тодд Філліпс.

Оригінальний «Джокер» виходив восени 2019 року, заробив понад 1 млрд доларів, отримав «Золотого Лева» Венеційського кінофестивалю та дві премії «Оскар».

Вийшов трейлер вестерну «Померти за долар» з Вальцем та Дефо

У Мережі став доступним дебютний трейлер учасника Венеційського кінофестивалю, вестерну «Померти за долар». Головні ролі у ньому виконали лауреат «Оскара» Крістоф Вальц та номінант на премію Віллем Дефо.

Дія фільму розгортається в 1897 році. Відомого мисливця за головами Макса Борлунда (Вальц) відправляють на пошуки дружини зниклого бізнесмена. На шляху він зустрічає свого давнього ворога, професійного гравця та злочинця Джо Кріббенса (Дефо). Тепер Джо хоче знову повернути старий борг.

Кевін Сміт працює над сиквелом «Бивня»

Кевін Сміт

Актор Джастін Лонг повідомив про можливе продовження комедійного горору «Бивень». За його словами, автор фільму Кевін Сміт уже розпочав роботу над картиною.

«Ви будете раді це почути. Кевін щойно оголосив… ну загалом, вони ведуть переговори. Готують "Бивень 2". Він нам усім написав <…> Я спершу подумав, що це жарт. Потім зрозумів, що він налаштований серйозно», - розповів Лонг в інтерв'ю Slash Film.

Ніколас Кейдж зіграє у секретній комедії від A24

Ніколас Кейдж

Лауреат "Оскара" Ніколас Кейдж виконає головну роль у комедії "Ідеальний сценарій" (Dream Scenario). Фільм продюсує студія A24, а одним із його продюсерів виступить Арі Астер («Сонцестояння»).

Деталі сюжету тримаються в таємниці. Режисером і сценаристом виступить норвежець Крістоффер Борглі. Точна дата релізу не повідомляється.

Кейдж нещодавно зіграв самого себе у стрічці «Нестерпна тяжкість величезного таланту». Він також втілить графа Дракулу в комедії «Ренфілд» від Universal, чий вихід намічено на початок 2023 року.

Вийшов тизер короткометражного фільму «Дивися на мене» з Хав'єром Бардемом

Британська постановниця Саллі Поттер (Орландо) представила тизер свого нового короткометражного проекту Дивись на мене (Look at Me). 16-хвилинний фільм бере участь на цьогорічному Венеційському кінофестивалі поза конкурсом.

Головні ролі у стрічці виконали лауреат «Оскара» Хав'єр Бардем та комік Кріс Рок. За сюжетом проблемний рок-барабанщик (Бардем) готується до виступу на благодійному вечорі. Попутно він входить у конфронтацію з організатором вечірки (Рок), що лише розпалює ситуацію.

У фільмі також бере участь чечеточник Севьйон Гловер. Прем'єра «Дивися на мене» у Венеції відбудеться 9 вересня.

Зйомки серіалу з Наталі Портман перенесли через погрози наркодилерів

Наталі Портман

У Балтіморі були припинені зйомки серіалу "Леді в озері" (The Lady in the Lake) з Наталі Портман у головній ролі. Причиною стали погрози місцевих наркодилерів, які обіцяли розпочати стрілянину, якщо знімальна група не покине межі їхнього району.

Двоє місцевих жителів також вимагали 50 тисяч доларів, проте продюсери відмовилися платити гроші. В даний час відбувається пошук нової локації, після чого зйомки будуть відновлені. Проект Apple TV+ знаходиться у виробництві з квітня цього року.

«Леді в озері» є адаптацією однойменного роману Лори Ліппман і розповідає про домогосподарку (Портман) у 1960-х, яка розслідує загадкове вбивство темношкірої дівчини.

Шайа ЛаБаф підтвердив свою участь у «Мегалополісі» Копполи

Шайа ЛаБаф

Актор Шайа Лабаф розповів про свою участь в епіку «Мегалополіс» від режисера «Хрещеного батька» Френсіса Форда Копполи.

ЛаБаф поділився інформацією у подкасті свого друга та колеги з фільму «Лють» Джона Бернтала. Вперше про участь Лабафа у проекті стало відомо на початку серпня.

Раніше до «Мегалополісу» приєдналися Адам Драйвер, Наталі Еммануель, Форест Вітакер та Обрі Плаза. Коппола працює над проектом із 1980-х років і особисто його фінансує. Деталі сюжету та ролі Лабафа невідомі. У центрі картини постане талановитий архітектор (Драйвер), який зробить із Нью-Йорка утопію після масштабної руйнації міста.

Вийшов перший трейлер майбутнього горору «Вінні-Пух: Кров та мед»

У новій несподіваній адаптації казки Алана Мілна культові герої стали нещадними маніяками.

За сюжетом Крістофер Робін вирушає до коледжу та кидає своїх казкових друзів у лісі. Якоїсь миті у Вінні, П'ятачка та інших друзів Крістофера закінчується їжа. Згодом голод зводить з розуму колись доброзичливих хлопців, і вони стають дикими та дуже злими.

Через роки Крістофер повертається в казковий ліс, щоб відвідати старих друзів і заразом познайомити їх зі своєю дівчиною. Однак повернення Крістофера злить скривджених на героя Вінні та П'ятачка. Судячи зі сцен у трейлері, звірі жорстоко розправляються з Крістофером та його коханою. І потім Вінні та Паць вирушають на полювання. Лиходії натикаються на дівчат в одному заміському будинку і влаштовують їм сувору гру на виживання.


Читати також