29-08-2022 Розваги 1865

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 29 серпня 2022

Новинки кіно. Добірка від 29 серпня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Невдалий трах, або Шалене порно

Емі — шкільна вчителька, чия кар'єра та репутація опиняються під загрозою, коли до інтернету потрапляє інтимне відео з її участю. Обурені до глибини душі батьки вимагають її негайного звільнення. Але Емі не збирається так легко здаватися.

Ні

Віддалене від галасливої цивілізації невелике містечко в Каліфорнії живе своїм спокійним життям. Жителі ранчо будували плани на подальше життя, доки не почали відбуватися вкрай дивні речі. На жаль, бігти вже пізно, тому вони на власні очі побачать усі жахи, які принесла з собою невідома сила, що нависла над містом.

Самарітянин

Після епічної перемоги над суперлиходієм без сліду зникає супергерой. Через багато років молодий хлопець знайомиться зі старим, який проживає в сусідньому будинку. Поступово він розуміє, що старий і є той супергерой.

Розділ коміксів

Підліток-мультиплікатор вирішує кинути школу і вирушити на пошуки сенсу життя та власної душі.

Час для себе

Фільм розповідає про чоловіка, який уперше за багато років знаходить час для себе, поки його дружина та діти відсутні. Вихідні він планує провіті разом з другом.

Апокаліпсис: Дорога мерців

Колишній військовий Різ живе в австралійському місті, де є купа зомбі. Щодня він починає з наведення ладу у своєму невеликому господарстві — полити город, погодувати корисних (використовуваних для отримання енергії) зомбі, замінити тих, хто виробив ресурс, на нових — і після вирушає на полювання. Він займається виловом небагатьох людей, що пережили апокаліпсис, і здає їх військовому хірургу як матеріал для дослідів, а натомість отримує таблетки, які приймає щодня. Одного разу Різ ловить укушену дівчину Грейс, і теж відвозить її в лабораторію. Але незабаром на нього виходить її сестра і силою змушує вирушати рятувати Грейс.

Крутий зліт

Баріста Волт, який все життя мріяв про космос, знайомиться зі студенткою Софі, яка ось-ось полетить на колонізований Марс. Скориставшись шансом, Волт обманом проникає на корабель, і тепер Софі має його прикривати від суворих наглядачів.

Гонитва за щастям

Після смерті батька четверо братів, які перебувають не в ладах один з одним, збираються провести кілька днів у літньому сімейному будинку на островах Магдалени. Кожен із них має згадати, що таке бути щасливим.

Історія Монтани

Брат і сестра через роки повертаються на покинуте родинне ранчо, де їм доведеться дізнатися неприємні речі про свою родину.

Крокуй вперед

Еліза сяє на великій сцені. Виступи юної прими збирають повні зали, а критики підносять її до небес. Але все руйнується в одну мить: зрада близької людини і серйозна травма ставлять хрест на її кар'єрі. Не бажаючи миритися з долею, колишня балерина шукає натхнення у сучасному танці.


Читати також