27-08-2022 Розваги 1586

Новини кіно за тиждень. 27 серпня 2022

Новини кіно за тиждень. 27 серпня 2022

А ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Disney готує серіал про Кінг Конга

серіал про Кінг Конга

Стрім-сервіс Disney+ працює над першим ігровим серіалом про гігантську горилу Кінг Конга.

Продюсером виступить Джеймс Ван («Пила», «Аквамен»). Історія Конгу буде перенесено до нового століття; паралельно розкажуть історію походження знаменитого монстра та про його батьківщину, Острів Черепа.

Над сценарієм працює Стефані Фолсом («Володар перснів: Персні влади»). Акторський склад та приблизна дата виходу не повідомляються.

Кінг Конг регулярно з'являвся на екранах із 1933 року. Найбільш відомими фільмами є проект Пітера Джексона 2005 року, "Конг: Острів черепа", "Годзілла проти Конга" та ін.

Вийшов тизер драми «Імперія світла» з Олівією Колман

Студія Searchlight представила дебютний тизер-трейлер до фільму Імперія світла Сема Мендеса. Головну роль виконала лауреатка Оскару Олівія Колман (Фаворитка).

Проект розповідає про працівників старого кінотеатру в Південному Лондоні 1980-х років та їх непрості долі. У стрічці також знімалися Майкл Ворд, Тобі Джонс та Колін Ферт. Мендес одноосібно написав сценарій Імперії.

Прем'єрні покази фільму відбудуться на кінофестивалях у Торонто та Лондоні. Прокат у США стартує 9 грудня.

У мережі з'явився трейлер рімейка «На добраніч, матуся» з Наомі Воттс

Стрім-сервіс Prime Video опублікував трейлер психологічного горору «На добраніч, матуся». Рімейк однойменного австрійського фільму 2014 року вийде на стрімінгу 16 вересня.

Головну роль у картині виконала номінантка на Оскар Наомі Воттс. За сюжетом, двоє хлопчиків-близнюків чекають удома свою матір після пластичної операції. Однак після приїзду жінка ізолюється від них і дивно поводиться. Синам починає здаватися, що їхня мама зовсім не та, за кого себе видає.

Режисером фільму виступив Метт Собель («Новий вишневий смак»). Сценарій адаптував Кайл Воррен.

Netflix відмінив серіал за грою Resident Evil після першого сезону

Resident Evil

Незважаючи на успіх відеоігор, серіал Netflix за Resident Evil не буде продовжено. Таке рішення керівництво студії ухвалило після виходу першого сезону. Головні ролі у ньому зіграли Елла Балінська, Паола Нуньєз, Ланс Реддік та ін.

Серіал, сюжет якого розвивається у двох тимчасових лініях під час витоку смертельного вірусу, отримав різні відгуки від фанатів та критиків, а також не зміг пожвавити спадщину, залишену оригіналом та її продовженнями, що виходять досі.

Прем'єра відбулася близько місяця тому. Спершу він був цілком непоганим ― проект дебютував на другому рядку найпопулярніших на сервісі, проте не зміг утримати інтерес глядачів.

На агрегаторі Rotten Tomatoes його рейтинг становив 22%, а на Metacritic лише 1,4.

Вийшов тизер фільму "Білий шум" з Адамом Драйвером

Netflix представив тизер-трейлер сатиричної комедії «Білий шум» від режисера Ноа Баумбака. Фільм відкриє 79-й Венеціанський кінофестиваль 31 серпня.

Головні ролі у картині виконали номінанти на «Оскар» Адам Драйвер та Грета Гервіг. Шум заснований на однойменному романі Дона ДеЛілло 1985 року. Університетського професора Джека Гледні не залишає відчуття близької смерті. Після хімічної катастрофи в їхньому провінційному місті він разом із сім'єю приймає рішення бігти.

Фільм став першою екранізацією у кар'єрі Баумбака. На Netflix "Білий шум" вийде до кінця року.

Академію Амбрелла офіційно продовжили на четвертий сезон

Академия Амбрелла 4

Netflix ухвалив рішення продовжити серіал "Академія "Амбрелла"" на четвертий сезон. Він стане для шоу фінальним.

Сценарій останніх серій уже написано, повідомляє Deadline. До обов'язків шоураннера повернеться Стів Блекман. Раніше він наголошував у інтерв'ю, що хотів би закінчити проект на четвертому сезоні.

Головних героїв знову втілять Еліот Пейдж, Том Гоппер, Девід Кастанеда, Роберт Шіен, Еммі Рейвер-Лемпман та ін. Сюжет «Амбрели» заснований на однойменній серії коміксів Джареда Вея (соліст My Chemical Romance). Проект розповідає про групу супергероїв, які змушені рятувати світ після смерті батька.

Фільм «Тар» із Кейт Бланшетт отримав новий трейлер

Студія Focus Features опублікувала розширений тизер-трейлер драми «Тар» режисера Тодда Філда («Як малі діти»). Головну роль у картині виконала лауреатка Оскара Кейт Бланшетт.

Сюжет розвивається навколо вигаданої диригентки Лідії Тар – першої жінки у світі, яка очолила оркестр Мюнхенської філармонії. Паралельно кар'єрі жінка намагається вийти з глибокої особистої та творчої кризи, перебуває у кількох стосунках і хоче налагодити стосунки з дочкою.

Світова прем'єра відбудеться на конкурсі Венеціанського кінофестивалю 1 вересня. У прокат США "Тар" вийде 7 жовтня.

Вийшов трейлер байопіка «Падре Піо» із Шайєю ЛаБафом

У Мережі став доступним дебютний трейлер фільму «Падре Піо» режисера Абеля Феррарі. У картині зіграв Шайа Лабаф («Трансформери»).

Проект розповість про Піо (справжнє ім'я Франческо Форджона), що народився 1887 року в Італії. Піо став відомим завдяки чудесам і був канонізований Папою Римським у 2002 році.

Світова прем'єра "Падре Піо" відбудеться у вересні на Венеціанському кінофестивалі (програма "Дні авторів"). Повідомляється, що Лабаф особисто приїде на прем'єру, але відмовиться від розмов із пресою.

«Дім Дракона» продовжили на другий сезон

Дом Дракона

Канал HBO вирішив продовжити новий серіал «Дім Дракона» на другий сезон. Про це повідомляють Variety.

Дія сюжету шоу відбувається за 200 років до подій «Ігри престолів» та розповідає про боротьбу династії Таргарієнов за Залізний трон. Одним із творців шоу виступив письменник Джордж Р.Р. Мартін. Ролі в серіалі виконали Метт Сміт, Педді Консідайн, Олівія Кук та ін.

Пілотну серію першого сезону в США подивилося 10 млн людей, що стало найуспішнішою прем'єрою в історії HBO.

Перший погляд на четвертий сезон серіалу "Сексуальна освіта"

Сексуальна освіта

Сексуальна освіта кадр

Сексуальна освіта кадр

Netflix опублікував перші промо-кадри майбутнього 4 сезону серіалу «Статеве виховання / Сексуальна освіта». Знімки розкрили нового героя – письменника Томаса Моллоя у виконанні зірки шоу «Шіттс Крік» та «Американська сімейка» Дена Леві.

Зйомки четвертого сезону розпочалися 5 серпня 2022 року. До цього стало відомо, що з серіалу вибули акторки Таня Рейнольдс і Патріша Еллісон, які зіграли Лілі та Олу — за їхніми словами, так було потрібно, щоб «дати дорогу новим героям».

Коли відбудеться прем'єра четвертого сезону, невідомо.

Новий трейлер фільму «Піноккіо» розкрив образ Піноккіо

За сюжетом літній столяр Джеппетто створює маріонетку Піноккіо. Перед сном герой помічає зірку і вирішує загадати бажання. Джеппетто просить, щоб Піноккіо ожив. І Блакитна Фея (Синтія Еріво) виконує бажання старого.

Піноккіо зберігає вигляд ляльки. Щоб завершити перетворення на справжнісінького хлопчика, Піноккіо потрібно бути сміливим, чесним і добрим. Герой вирушає у велику подорож, під час якої він повинен довести, що заслуговує стати людиною. І на шляху йому допомагають Джеппетто, кошеня Фігаро, рибка Кліо, а також цвіркун Джіміні – живе сумління Піноккіо.

Прем'єра фільму "Піноккіо" запланована на 8 вересня. Режисером та сценаристом виступає творець картин «Назад у майбутнє» та «Форрест Гамп» Роберт Земекіс.


Читати також