23-08-2022 Розваги 1449

Новини кіно за тиждень. 23 серпня 2022

Новини кіно за тиждень. 23 серпня 2022 року. Нові фільми

А ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

«Дім Дракона» обвалив HBO Max у ніч прем'єри

Прем'єра першої серії "Дома Дракона" викликала небувалий ажіотаж на стрімінговому сервісі HBO Max. Близько 3 тисяч користувачів не змогли зайти у додаток та подивитися епізод.

Представники HBO звинуватили у неполадках компанію Amazon та її пристрої. Деякі користувачі соцмереж відзначили іронічність ситуації, оскільки Amazon готує до релізу інше популярне фентезі-шоу «Володар Перснів: Персні влади».

«Дім» є приквелом «Ігри престолів»: дія сюжету відбувається за 200 років до подій основного серіалу і розповідає про династію Таргарієнів та їхню боротьбу за Залізний трон. У проекті зіграли Метт Сміт, Олівія Кук, Педді Консідайн та ін.

З'явилися перші кадри сиквела «Ножі наголо»

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Netflix опублікував перші кадри фільму «Ножі наголо 2». Продовження комедійного детективу вийде на стрімінгу 23 грудня.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

За сюжетом, детектив Бенуа Бланк (Деніел Крейг) вирушає на приватний грецький острів, щоб розслідувати смерть одного із запрошених гостей мільярдера Майлза Брона (Едвард Нортон).

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Оригінальна назва фільму Glass Onion відсилає до однойменної пісні гурту The Beatles 1968 року. Світова прем'єра «Ножі наголо 2» відбудеться на кінофестивалі у Торонто у вересні.

Вийшов новий тизер серіалу «Кумир»

HBO опублікував новий тизер шоу «Кумир» від автора «Ейфорії» Сема Левінсона. Головні ролі у новому серіалі виконали Лілі Роуз-Депп та поп-співак The Weeknd.

Сюжет розвивається навколо зірки-початківця та її взаєминах з музичним продюсером і главою загадкового культу. The Weeknd (справжнє ім'я - Ейбел Тесфайє) також виступив співавтором ідеї та продюсером серіалу.

Точної дати прем'єри «Кумира» HBO поки не розкриває.

Перші серії «Володар Перснів» покажуть у кінотеатрах

Володар Перснів

Стрім-сервіс Amazon Prime Video оголосив про ексклюзивний показ перших двох серій «Володар Перснів: Перстень влади» на великому екрані. Сеанси відбудуться у США 31 серпня.

Партнером Amazon виступить мережа кінотеатрів Cinemark. "Персні влади" є приквелом оригінальної трилогії Пітера Джексона. Дія сюжету відбувається за тисячі років і розповідає про так звану Другу епоху Середзем'я.

За «Володарем перснів» можуть зняти нові фільми – про Гендальфа, Арагорна та Голлума

Володар Перснів

Шведська ігрова компанія Embracer Group придбала права на адаптацію книг Джона Р. Р. Толкіна «Гоббіт» та «Володар перснів». Embracer може зняти нові фільми зі всесвіту Толкіна про Гендальфа, Арагорна та Голлума. Проекти не будуть пов'язані із серіалом «Володар перснів: Персні Влади», оскільки шоу займається інша компанія – Amazon.
Як повідомляє The Hollywood Reporter, Embracer Group придбала у The Saul Zaentz Company компанію Middle-earth Enterprises. Ця компанія має виняткові права на деякі елементи «Володаря перснів» і «Гоббіта». Тепер Embracer Group може випускати фільми, відеоігри та настільні ігри, пов'язані зі світом «Володаря перснів». Також Embracer має право продавати продукцію та відкривати тематичні парки з персонажами «Володаря перснів».

Засновник та генеральний директор Embracer Group Ларс Вінґефорс щасливий від можливості розширити франшизу «Володар перснів». Судячи з його слів, проектів із всесвіту буде багато:

«Я дійсно радий, що "Володар перснів" та "Гоббіт", одна з найепічніших фентезійних франшиз у світі, приєднуються до родини Embracer. Це відкриває багато медійних можливостей.»


За яку ціну Embracer Group купила права на «Володаря перснів», поки не уточнюється. Натомість відомо, що боси компанії розглядають можливість випуску фільмів про культових героїв всесвіту. Так, фанатів можуть порадувати картинами про пригоди Гендальфа, Арагорна, Голлума, Галадріель та Еовін. У The Saul Zaentz Company заявили, що Embracer Group напевно покращить якість проектів з «Володаря перснів» і при цьому збереже дух книг Толкіна.

Вийшов новий трейлер серіалу «Американський жиголо»

Showtime випустив новий трейлер проекту «Американський жиголо». Серіал стане продовженням однойменного фільму з Річардом Гіром.

Головну роль у шоу виконав Джон Бернтал (Каратель). За сюжетом, працівника ескорту Джуліана саджають у в'язницю за вбивство, яке він не скоював. Через 15 років він виходить з-під варти, вирішує повернутися в професію і заразом з'ясувати, хто його підставив.

Авторами серіалу виступили Девід Голландер («Рей Донован»), Ніккі Тоскано та Рассел Ротберг («Пропозиція»). Загалом у першому сезоні заплановано вісім серій. Прем'єра "Жиголо" відбудеться 9 вересня.

Байопік «Феррарі» вийде 2023 року

Байопік «Феррарі»

Біографічний фільм «Феррарі» про гонщика та винахідника Енцо Феррарі з'явиться у кінотеатрах восени 2023 року, повідомляє TheWrap.

Режисером стрічки виступить Майкл Манн («Бій»). Головні ролі виконають Адам Драйвер, Пенелопа Крус, Шейлін Вудлі, Патрік Демпсі, Сара Гадон та ін.

Дія сюжету відбуватиметься влітку 1957 року. Феррарі разом із дружиною Лаурою тяжко переживають смерть сина. Щоб відволіктися від сумних думок, Енцо вирішує взяти участь у доленосних та небезпечних перегонах Mille Miglia, що назавжди змінить його самого та історію Ferrari.

Сценарій стрічки Манн написав разом із Троєм Кеннеді-Мартіном («Пограбування по-італійськи»). Точна дата релізу не повідомляється. Фільм продюсує студія STX. Після прокату картина з'явиться на стрім-сервісі Showtime.

Вийшов тизер серіалу «Венсдей Аддамс»

Netflix випустив тизер-трейлер "Венсдей Аддамс" - спін-оффа "Сімейки Аддамс". Восьмисерійне шоу з'явиться на стримінгу восени.

Режисером проекту виступив Тім Бертон. Серіал розповість про саркастичну дівчину Венсдей Аддамс, яка проходить навчання в академії Невермор. Дівчині доведеться запобігти серії вбивств, приборкати свої надздібності і розгадати таємницю, яка об'єднала її батьків 25 років тому.

Головну роль виконала Дженна Ортега (Крик). В акторському складі також з'являться Кетрін Зета-Джонс, Луїс Гузман, Гвендолін Крісті та Христина Річчі. Остання виконувала роль Венсдей у ​​фільмах 1990-х.

«Амстердам» з Крістіаном Бейлом змінив дату релізу

Амстердам

Кримінальна комедія «Амстердам» режисера Девіда О. Расселла з'явиться в кінотеатрах США на місяць раніше від запланованого — 7 жовтня (замість 4 листопада).

Головні ролі у картині виконали Крістіан Бейл, Марго Роббі та Джон Девід Вашингтон. За сюжетом, трьох друзів — лікар, медсестра та юрист — звинувачують у злочині, якого вони не вчиняли. Герої пускаються в біги і попутно розкривають один з найзухваліших злочинів століття.

В «Амстердамі» також знімалися Роберт Де Ніро, Аня Тейлор-Джой, Рамі Малек, Зої Салдана, Майкл Шеннон, Кріс Рок, Маттіас Шонартс, Тімоті Оліфент та ін. О. Рассел також написав сценарій фільму.

Світова прем'єра проекту мала відбутися на кінофестивалі у Торонто у вересні, проте студія 20th Century відмовилася від цих планів.

Перший тизер серіалу «Останні з нас» The Last of Us розкрив, коли чекати на прем'єру

HBO Max випустив перший тизер довгоочікуваного серіалу Останні з нас за іграм серії The Last of Us. Ролик розкрив, коли відбудеться прем'єра шоу.

Нове промо присвятили майбутнім новинкам HBO і HBO Max, які очікуються в 2022 і 2023 роках. Показали і кілька сцен із серіалу «Дім дракона», який стартував 21 серпня. І наприкінці ролика можна побачити епізоди з «Останні з нас». Тізер підтвердив, що вийде шоу у 2023 році. Директор з контенту HBO Кейсі Блойс у липні сказав, що серіал варто очікувати на початку 2023-го.


Читати також