20-08-2022 Розваги 1160

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 20 серпня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 20 серпня 2022 року

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Пам'ять / Memoria

Джессіка, фахівець із вирощування орхідей, приїжджає до Колумбії, щоб доглядати сестру, яка перебуває у стані сну. Але сама Джесіка практично втрачає спокій — її переслідує дивний звук, схожий чи на вибух, чи на потужний удар, який турбує і позбавляє сну. Намагаючись зрозуміти його походження, героїня дедалі більше втрачає зв'язок із тим, що прийнято вважати реальністю.

Кружи мене / Spin Me Round

Головна героїня виграє подорож до Італії з можливістю навчання у відомій мережі ресторанів. Легка та романтична пригода обертається справжнім хаосом.

Денна зміна / Day Shift

Працьовитий тато просто хоче забезпечити гідне життя своєї кмітливої 8-річної дочки. Його мирська робота з очищення басейну в долині Сан-Фернандо є прикриттям для його реального джерела доходу: полювання та вбивства вампірів.

Джейн очима Шарлотти / Jane by Charlotte

Шарлотта Генсбур народилася в сім'ї знаменитих батьків — актриси Джейн Біркін та поета, співака та композитора Сержа Генсбура. Через призму об'єктива, насамперед для себе, вона намагається зрозуміти, що таїть у собі її мама.

Будь моїми очима / Mira Por Mi

Сліпа дівчина Софі протистоїть вторгненню грабіжників. Її єдиний порятунок - це спеціальний додаток для незрячих «Дивися за мене». Софі зв'язується із волонтером, ветераном армії Келлі, яка стає її очима.

Помста / Vengeance

Комедійний трилер про журналіста і ведучого популярного подкасту Бене, який вирушає з Нью-Йорка до техаської глушини на похорон знайомої. Дівчина померла через передозування наркотиків, але є всі підстави вважати, що її насправді вбили. Герой розуміє, що це шанс ухопитися за сенсацію, тож починає розслідувати загадкову справу. Це заплутана чорна комедія про дивних мешканців провінції та честолюбство з великою кількістю знайомих акторів у кадрі.

Заткнутий / Wired Shut

Відомий письменник Рід Родні приходить до тями після операції на щелепі. Розпорядок життя в заміському будинку незмінний - доти, поки одного прекрасного дня на порозі не з'являється його дочка Еммі, яку батько не бачив уже багато років. Спершу Рід думає, що Еммі прислала її мати, але справжня причина її появи страшніша за сюжет будь-якого з його романів. Чи вдасться йому налагодити стосунки з дочкою чи хоча б залишитися живими?

Фінальний акорд / The Score

Двоє дрібних шахраїв йдуть на справу, яка, як їм здається, змінить їхні життєві обставини. На зустрічі у придорожньому кафе один із них закохується в офіціантку та замислюється про правильність свого вибору. У цей час їм назустріч насувається смертельна небезпека.

Останній автобус / The Last Bus

Після смерті дружини Том вирушає на інший кінець країни, користуючись лише місцевими безкоштовними автобусами. Його маршрут глибоко символічний: адже саме таким чином багато років тому вони з дружиною приїхали до їхнього нинішнього будинку. Під час цієї ностальгічної подорожі Том стає справжньою знаменитістю і несподівано для себе самого знаходить майбутнє.

Фортеця 2: Око снайпера / Fortress: Snipers Eye

Відставний агент ЦРУ Роберт Картер Майклс та його син Пол знову вирушають у смертельно небезпечну подорож на секретну базу для здійснення сміливої рятувальної операції.

Роман із зозулею / Senior Moment

Віктор Мартін — відставний пілот ВПС та вічний холостяк, який проживає свої найкращі дні у подорожах на сріблястому порші в компанії найкращого друга, ювеліра на пенсії, Сала. Якось під час чергової автопрогулянки товариші помічають на дорозі іншого любителя перегонів — Пабло Торреса. Він погоджується на кілька жартівливих змагань, внаслідок яких Віктора зупиняє поліція та позбавляє його прав та улюбленого залізного коня. Поїздка громадським транспортом призводить до знайомства з привабливою жінкою на ім'я Керолайн. Між ними одразу виникає зв'язок, проте очевидні відмінності не дозволяють стосункам розвиватись. Чи зможе Керолайн допомогти Віктору пережити прощання з автомобілем? Чи, можливо, завдяки їй він виявить у собі нові захоплення?

Браян і Чарльз / Brian and Charles

Ексцентричний винахідник Браян живе на самоті у валлійському селі. Він винаходить неймовірні пристрої, які рідко працюють. Але одного разу Браян знаходить голову манекена і винаходить Чарльза. Робот, зібраний із запчастин від різних пристроїв, вчить англійську за словником, щоб бути гідним співрозмовником для Брайана. Незабаром Чарльз еволюціонує і починає цікавитися зовнішнім світом, який знаходиться поза домом його творця.

Секретна штаб-квартира / Secret Headquarters

Підліток випадково виявляє у підпіллі власного будинку таємний притулок наймогутнішого супергероя планети. Разом із друзями йому доведеться захищати цей штаб від злодіїв, які раптово напали.


Читати також