13-08-2022 Розваги 1223

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 12 серпня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 12 серпня 2022 року

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Домашній єті / House Squatch 

У Шейдівіллі виявили волохату істоту, більш відому як домашній єті. Місцеві жителі в паніці, а компанія нерухомості вимагає від шерифа розібратися з єті, який забрався в один із їхніх будинків, виставлених на продаж. Коли його вирішують зловити і відвезти назад у ліс, між шерифом із напарником та єті починається справжня битва.

Здобич / Prey

Дія «Здобичі» розгортається приблизно за 300 років до подій оригінального фільму. Головна героїня, мисливиця Нара намагається захистити своє плем'я від одного з перших хижаків.

Елвіс / Elvis

Біографічний фільм про життя та творчість «короля рок-н-ролу» Елвіса Преслі. Проект розповість про багаторічну співпрацю Елвіса з менеджером Полковником Томом Паркером і взаємини з дружиною Прісціллою.

13 життів / Thirteen Lives

В основу стрічки лягла реальна рятувальна операція дитячої футбольної команди, яка відбулася у Таїланді у 2018 році.

Удача / Luck

Це історія про невдачливу дівчину, яка, слідуючи за чорним котом, потрапляє у світ удачі, де порушує баланс однією лише присутністю.

Надзвичайна ситуація / Emergency

Готові до легендарної вечірки, троє студентів коледжу мають зважити всі за та проти виклику поліції, коли стикаються з несподіваною ситуацією.

Here Kills the Bride

Карлос вирішив одружитися з дівчиною на ім'я Грейс, яку він нещодавно зустрів у стрип-клубі. Але його сестра Джасмін запідозрила недобре і виявилася втягнута у вир страшних подій.

Маленьке тіло / Piccolo corpo / Small Body

Події фільму розгортаються в Італії 1900 року. Юна Агата народжує мертву дитину. Вона чула легенду про таємне місце в горах, де немовлят можна повернути до життя лише за одне дихання. Агата бере маленьке тіло своєї дочки і вирушає в дорогу. Дорогою вона зустрічає хлопчика на ім'я Лінкс, який пропонує героїні допомогти з її місією.

Бензинова алея / Gasoline Alley 

Людина, залучена до потрійного вбивства голлівудських зірок, починає власне розслідування. Потребуючи допомоги, він наймає двох детективів, щоб викрити змову, рівень небезпеки якої вони й уявити не могли.

Муріна / Murina 

Дівчина підліток під час подорожі до Адріатичного моря вирішує замінити свого владного батька його багатим іноземним приятелем.

Злочини майбутнього / Crimes of the Future

Недалеке майбутнє. Людство вчиться пристосовуватися до нового світу: у людей з'явився синдром прискореної еволюції, через який із тілом починають відбуватися дивовижні зміни. Одні приймають нову реальність, інші намагаються боротися будь-якими можливими способами.


Читати також