21-08-2022 Розваги 986

ТОП 5 незвичайних мелодрам

ТОП незвичайних мелодрам

Хто сказав, що мелодрами обов'язково мають бути до смаку як цукрова вата? Цей жанр часто недооцінюють, і романтичні історії в кінематографі можуть бути такими ж катарсичними, як фестивальні драми, і такими ж нестандартними. Розповідаємо про мелодрами, що виділяються на тлі інших.

Рубі Спаркс / Ruby Sparks

Молодий, але вже успішний письменник переживає творчі та душевні муки: новий роман ніяк не виходить, музи все немає, та й взагалі з дівчатами якось не клеїться. І ось покликавши на допомогу залишки своєї фантазії, Келвін вигадує собі дівчину на ім'я Рубі Спаркс – розумницю, красуню, спортсменку -  ідеал, а за тиждень… виявляє цей ідеал із плоті та крові на своєму власному дивані. Іти Рубі явно не збирається, але ось ким вона виявиться - Галатею чи Білочкою?

Вона / Her

Теодор - самотній письменник, купує нову технічну розробку - оперативну систему, покликану виконувати будь-яке бажання користувача. На подив Теодора, незабаром між ним та віртуальною героїнею виникає роман.

Зависнути в Палм-Спрінгс / Palm Springs

Найлз виявляється у петлі часу на весіллі подруги своєї дівчини. День за днем ​​він проживає те саме, поки до нього не приєднується ще одна з гостей, Сара. А разом з нею з'являється і надія на те, що все це може припинитися.

«Зависнути в Палм-Спрінгс» ― це не просто ромком, а найкращий фільм про «День бабака» з часів «Дня бабака». Про це свідчать не лише щирий гумор і неймовірний тандем головних акторів, але також той факт, що фільм купили на фестивалі «Санденс» за рекордну на той момент суму.

Назви мене своїм ім'ям / Call Me by Your Name

17-річний Еліо ніколи раніше не був закоханий. Він безтурботно проводить чергове літо в Італії, коли до його батька американського професора на практику приїжджає молодий учений Олівер.

Холодна війна / Zimna wojna

Події картини розгортаються в 50-60-х роках минулого століття в Польщі, НДР, Югославії та Франції. У центрі сюжету – історія кохання солістки знаменитого польського ансамблю пісні та танцю «Мазовше», заснованого 1948-го року, та музиканта у віці. Ці двоє абсолютно несхожих за характером людей пристрасно бажають бути разом незважаючи ні на що, проте їхні стосунки опиняються під загрозою через холодну війну, що вирує між країнами, в яких вони живуть.


Читати також