08-09-2022 Розваги 1733

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 8 вересня 2022

Новинки кіно. Добірка від 8 вересня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Я був там

Художник графіті розмальовує будинок багатої пари і випадково дізнається про похмурі секрети господарів. Після цього йому та його близьким починає загрожувати реальна небезпека.

Посигналь Ісусу. Врятуй свою душу

Мок'юментарі про подружню пару телеєвангелістів, Реджина Голл та Стерлінга К. Брауна, які через скандал змушені закрити власну мегацеркову. Герої бояться залишитися без розкішного способу життя, тому вирішують зробити тріумфальне повернення. Треба лише заново відкрити церкву і переконати кілька тисяч консервативних парафіян, що навіть пастори заслуговують на другий шанс.

Кілер-охоронець

Сюжет побудований навколо чоловіка на ім'я І-ган (Чан Гек), дружина якого в компанії подруги їде у відпустку. Остання залишає вдома доньку-старшокласницю, тож героя просять доглянути за підлітком. Пльова справа закінчується трагедією — дівчину викрадають, тому І-гану доведеться згадати минуле: одного разу чоловік був непоганим кілером. Залиті неоном кадри, гонка наввипередки з часом, винахідливий екшен із кривавими бійками одного проти десяти.

Денна зміна

Долина Сан-Фернандо. На вигляд Бад Яблонскі — звичайний чистильник басейнів, але насправді він вистежує і вбиває вампірів, а також видирає у них ікла, щоб потім продати. Цим і живе. Ще Бад обожнює 10-річну доньку, тому коли він дізнається, що через брак грошей колишня дружина вирішує продати будинок і відвезти дівчинку до мами у Флориду, то вирішує швидко роздобути необхідну суму. А для цього Баду треба терміново повернутися до профспілки винищувачів вампірів, з якої його виперли за численні порушення кодексу.

Тор: Любов і грім

У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios Бог грому (Кріс Гемсворт) вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр, знаний як Убивця богів (Крістіан Бейл), прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію. Щоб подолати загрозу, Бог грому звертається по допомогу до королеви Валькірії (Тесса Томпсон), Корґа (Тайка Вайтіті) та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер (Наталі Портман). Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйолніром так само, як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у жахливу космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно.

Русалка та дочка короля

З дитинства Марі-Жозеф, дочка «короля-сонце» Людовіка XIV, виховувалась у монастирі, але суворі черниці так і не змогли прищепити їй ані покірності, ані смирення. Коли вже немолодий король вирішує, що йому нема на кого залишити Францію, і тому він повинен жити вічно, придворний вчений знаходить рішення — до палацу доставляється впіймана в морі русалка, яка має джерело безсмертя. В цей же час Марі-Жозеф, яка не знає про свою спорідненість з монархом, закликається до двору, і незабаром між нею і русалкою, що міститься в неволі, встановлюється неймовірний зв'язок.

Усі мої друзі мене ненавидять

Піт збирається провести свій 31 день народження з друзями по університету в особняку в сільській місцевості. По дорозі він збивається зі шляху і стикається з божевільним бездомним, а коли прибуває на місце, виявляє порожній будинок. Незабаром друзі оголошуються, але у компанії дивного незнайомця Гаррі, який нагадує Піту давнього бездомного. Більше того, тепер хлопцеві здається, що Гаррі налаштовує друзів проти нього.

Усі мої маленькі прикрості

Історія двох сестер: одна - піаністка, одержима ідеєю накласти на себе руки, а інша - письменниця, яка поклала своє життя на те, щоб не дати сестрі зробити цей страшний вчинок.

Хто їх запросив?

Сімейна пара з маленьким сином купила великий будинок у престижному районі. Хоча Марго вважає, що таке житло для них надто шикарне, Адам все ж таки влаштовує вечірку, щоб похвалитися перед колегами та начальством. Коли гості вже розійшлися, господарі раптово виявляють у будинку незнайому пару. Розсипаючись у вибаченнях та компліментах, ті видаються заможними сусідами, які прийшли посваритися через паркування, але передумали псувати захід. Дитина ночує у друзів, тому Адам з Марго вирішують продовжити вечір у компанії нових знайомих.

Елвіс

Історія життя та музики Елвіса Преслі через призму складних взаємин із його менеджером, полковником Томом Паркером. Вони працювали разом понад 20 років: від початку кар'єри Елвіса до його небувалої слави.

Стоп-кран 

Недолугому татові, який важко справляється зі своїм власним сином, довіряють відвезти в літній табір компанію невгамовних дітей, яка так і норовить позбутися опіки дорослих і влаштувати навколо себе повний Армагеддон. Допомагати йому в цій справі викликається «дідусь легкої поведінки», разом з яким вони примудряються посадити всіх дітей у вагон, але не встигають сісти до нього самі. Щоб не дати ватазі дітей, що вийшли з-під контролю, розгромити поїзд і врятувати свою власну репутацію, двоє горе-батьків пускаються в погоню.

Вишка

Після загибелі Дена внаслідок падіння зі скелі його дружина Беккі, яка раніше захоплювалася екстремальними розвагами, впала в депресію. Через рік дівчина все ще не може отямитися і регулярно заливає горе алкоголем, коли в її житті раптово з'являється стара бойова подруга Гантер. Та пропонує вшанувати пам'ять Дена, забравшись на телерадіомачу B67 і розвіяв там його порох. Дівчата вирушають до найвищої споруди Сполучених Штатів, навіть не уявляючи, з чим їм доведеться зіткнутися на її верхівці.

Самі напросилися

Офіціантка Джої зазнала спроби зґвалтування на побаченні. Травмована цим досвідом, вона знайомиться з двома дівчатами, Реджиною та Беатріс, які запрошують її у свою банду лінчувальниць.

Подвійний агент

Історія афериста Роберта Фрігарда, який обманював людей, зображуючи із себе агента МІ-5, і жінки, яка закохалася в нього, яка вивела його на чисту воду. «Подвійний агент» — гостросюжетний шпигунський трилер із Джеммою Артертон та Джеймсом Нортоном у головних ролях.


Читати також