07-10-2022 Розваги 1176

Новини музики за тиждень. 7.10.2022

Новини музики за тиждень. 7.10.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Slipknot поділилися альбомом "The End, So Far"

Вийшов новий альбом Slipknot The End, So Far. За словами фронтмена гурту Корі Тейлора, назва платівки означає «кінець одного моменту» та початок нової життєвої доби.

Однак The End, So Far – останній реліз групи на лейблі Roadrunner, з яким вони працюють понад 20 років. Тож у якомусь сенсі це справді прощальний альбом, який знаменує закінчення цілої ери. Щодо старту нової епохи Тейлор теж не обдурив. Це перша платівка Slipknot, що записана з перкусіоністом Майклом Пфаффом, який приєднався до групи у 2019 році.

Крістіна Агілера виступає проти домашнього насильства у кліпі "No Es Que Te Extrane"

Крістіна Агілера показала дуже життєвий кліп "No Es Que Te Extrañe", що розкриває проблему сімейного насильства. Головна героїня відео – маленька дівчинка, яка бачить, як її батько знущається над матір'ю.
Історія дуже схожа на автобіографічну: дівчинка зовні схожа на Агілеру і навіть співає в іграшковий мікрофон. Складні стосунки співачки з батьком – давно не секрет, про своє важке дитинство вона неодноразово говорила в інтерв'ю. Якось майбутня зірка спробувала захистити матір від рукоприкладства батька, але безуспішно – він буквально відкинув дочку через усю кімнату.

Іггі Поп переспівав «You Want It Darker» Леонарда Коена

Іггі Поп випустив кавер-версію на пісню Леонарда Коена You Want It Darker. Вона з'явиться на триб'ют-альбомі Коена Here It Is: A Tribute To Leonard Cohen, реліз якого відбудеться 14 жовтня.
Іггі Поп вважає, що «у всьому світі немає нікого, хто міг би зрівнятися з Леонардом».

Maneskin поділилися рок-баладою The Loneliest

Maneskin випустили трек The Loneliest – це виразна емоційна рок-балада. Учасники групи описали її як «щось середнє між любовним листом, прощанням та заповітом».
Текст пісні «The Loneliest» є посланням про загальне кохання. За словами музикантів, «The Loneliest» – «те, що ви сказали б коханим людям, коли все добре закінчується».

The Cure виконали нові пісні Alone і Endsong на концерті в Ризі

6 жовтня The Cure розпочали свій гастрольний тур та виступили у Ризі. Гурт зіграв не лише класичні хіти, а й два нові треки – «Alone» та «Endsong». Вони мають увійти до майбутнього 14-го альбому гурту «Songs Of A Lost World».


Розмови про платівку тривають уже чотири роки, але дата її виходу, як і раніше, залишається невідомою.

Depeche Mode випустять новий альбом "Memento Mori" у 2023 році

Depeche Mode оголосили про вихід нового альбому Memento Mori – він побачить світ наприкінці березня 2023 року. Він стане першою платівкою гурту, випущеною після смерті клавішника Енді Флетчера у травні 2022 року.

Фраза «Memento Mori» перекладається з латинської як «Пам'ятай про смерть». Однак, за словами музикантів, назва була придумана ще за життя Флетчера. Вокаліст Дейв Гаан розповів, що робота над матеріалом розпочалася приблизно «пару років тому».

Бейонсе співає на диско-вечірці у кліпі «Summer Renaissance»

Бейонсе опублікувала чорно-білий кліп Summer Renaissance. Стильний ролик на кшталт легендарного диско-клубу «Студія 54» вийшов у рамках рекламної кампанії ювелірного бренду Tiffany & Co.
«Студія 54» – культовий нью-йоркський клуб 1970-х та 1980-х років. Він увійшов в історію завдяки вільним звичаям та екстравагантним вечіркам, де проводили час багато знаменитостей. Саме на таку вечірку і схожий кліп Summer Renaissance. У ньому співачка приходить у розкішний клуб, де танцює у натовпі та співає у мікрофон. Режисером відео виступив Марк Романек, який працював з Мадонною та Девідом Бові.


Читати також