19-09-2022 Розваги 1836

Найкращі лайви тижня. 19.09.2022

Найкращі лайви тижня. 19.09.2022

Ми зібрали для вас найкращі лайв-записи цього тижня. Впевнені, що ви знайдете тут щось і для себе. Тому вмикайте колонки або надягайте свої навушники, на вас чекає приголомшлива музика в цій різножанрової добірці.

Мирного нам всім неба.

Love Story - Taylor Swift (1940 "Bebop La Boheme" Style Cover) ft. Caity Gyorgy

Історію кохання Тейлор Свіфт написала у 2008 році. Це був лід-сингл із другого студійного альбому Fearless. Сьогодні ж ми маємо можливість послухати джаз-кавер на Love Story у виконанні легендарних PostmodernJukebox.

“What the Water Gave Me” (Florence + the Machine) Cover by Robyn Adele Anderson

Робін Адель Андерсон цього тижня записала кавер на пісню британської групи Florence and the Machine.

Я ніколи раніше не чула цієї пісні, поки фанат не попросив її виконати - виявилося, я люблю її так само, як і решта! - вказано в описі відео Робін.

[온스테이지2.0] 김새녘 - FLOOR FLOWER

Наше нове відкриття – saeneok!

Мабуть, найкращий опис пісні зробив слухач у коментарі до цього лайву: Його музика так само комфортна, як згорнутися калачиком і закутатись у велику м'яку ковдру, поки зовні ллє сірий дощ... Отже, кутаємось у коцик та вмикаємо трек.

THIS BASS LINE // Auntie Trap // POMPLAMOOSE ft. Loren Battley

На цей раз гурт POMPLAMOOSE об'єднався з Лорен Баттлі, щоб записати її пісню. Про свій лайв Лорен сказала наступне: Це для всіх великих дітей, які час від часу прикидаються дорослими.

Слухаємо.

JID: Tiny Desk Concert

Ми не часто включаємо реперів у свої добірки, але цього разу ми зробимо виняток, адже цього тижня Дастін Раут виступив на Tiny Desk Concert.
Destin Choice Route, більш відомий сценічним псевдонімом J.I.D, є американським репером та автором пісень з Атланти, штат Джорджія. Він є частиною музичної команди Spillage Village, заснованої Earthgang у 2010 році, за участю Hollywood JB, Jordxnbryant та 6lack. 

As It Was - Harry Styles (stripped-down cover ft. Lizzy Cameron) 

Ви чули пісню Гаррі Стайлса As It Was? А хочете почути кавер, який набагато крутіший, ніж оригінал? Тоді приємного прослуховування. Лізі Камерон записала чудовий лайв.

מארינה מקסימיליאן - פנתרה (קאבר) (גלגלייב עם דלית רצ'שטר)

А цей лайв, який багатьох здивує, записали Марина Максиміліан-Блюмін та DJ Itai Glo. Що цікаво, Марина родом із Дніпра! У віці 3 років вона із сім'єю емігрувала до Ізраїлю. Зараз Марина успішно виступає з гастролями в Європі, Америці та Китаї, знімається у кіно та серіалах, а також грає у виставах.

Brooke Annibale live at Paste Studio on the Road: Nashville @ Jaan's House

Брук Анібейл - американська співачка, авторка пісень та музикантка з Піттсбурга, штат Пенсільванія. У Брук за плечима вже 4 повноформатних альбоми та 2 EP.

Сподіваємося, що цей лайв-виступ вам сподобається так само, як і нам.

Xavier Rudd - We Deserve To Dream | Mahogany Session

Ксав'єр Радд – австралійський співак, автор пісень, музикант та мульти-інструменталіст. Пісні Радда порушують соціально значущі теми, такі як людяність, захист довкілля та права корінних австралійців.

"JUNKO ONISHI 大西順子 -THE SEXTET-" BLUE NOTE TOKYO LIVE STREAMING 2022

А тепер пропонуємо послухати дуже крутий джаз. Дзюнко Онісі — японська джазова піаністка, яка грає в жанрі пост-боп. На цьому лайві Дзюноко зібрала секстет, щоб виступити у BLUE NOTE.


Читати також