04-09-2022 Розваги 1485

Новини музики за тиждень. 4.09.2022

Новини музики за тиждень. 4.09.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

The 1975 стали клоунами в чорно-білому кліпі "I'm In Love With You"

The 1975 показали чорно-білий кліп "I'm In Love With You". У ньому чоловік у костюмі клоуна женеться за дівчиною-клоунесою, яка постійно вислизає від нього. Але все закінчується добре.
Наприкінці кліпу «I'm In Love With You» гурт дає вуличний концерт разом із Фібі Бріджерс. Проте шанувальники вважають, що пісню присвячено FKA Twigs. У ній згадується «темношкіра дівчина», а лідер гурту Меттью Гілі зустрічався з FKA Twigs з 2020 по 2022 рік.

Нікі Мінаж приміряла образ Барбі у кліпі «Super Freaky Girl»

Нікі Мінаж показала кліп Super Freaky Girl - як завжди, повний яскравих образів і фарб. У ньому реперша живе життям Барбі в ляльковому будинку разом зі своїм хлопцем, якого грає актор Олександр Людвіг (Вікінги, Голодні ігри).
Режисером кліпу Super Freaky Girl виступив відомий кліпмейкер Джозеф Кан. Він працював з багатьма зірками, включаючи Тейлор Свіфт, Брітні Спірс та Емінема. З Нікі Мінаж він співпрацює вперше.

Кендрік Ламар показав кліп-короткометражку «We Cry Together»

Кендрік Ламар представив кліп на пісню "We Cry Together" - сам репер вважає за краще називати його короткометражним фільмом. У ньому Ламар та його кохана агресивно сваряться, але в результаті примиряються.
Кліп "We Cry Together" був знятий одним дублем у березні 2020 року, голоси на ньому також записані наживо. Його режисерами виступили Ламар, Джейк Шрейєр та Дейв Фрі. Шрейєр – постановник фільмів «Робот і Френк» та «Паперові міста» та автор кліпів Каньє Веста та Джастіна Бібера. Фрі – творчий партнер Ламара, співзасновник його лейблу PGLang.

У кліпі "We Cry Together" присутні ненормативна англійська лексика та "дорослий" контент, так що дисклеймер "18+".

Ейва Макс спостерігає за своїм двійником у кліпі «Million Dollar Baby»


Другий сингл з нового альбому Diamonds & Dancefloors, який вийде в січні 2023-го.
Ейва Макс випустила сингл та кліп "Million Dollar Baby". У ньому співачка вирушає до клубу, де спостерігає за виступом свого двійника та зустрічається з нею за лаштунками.
Режисером відео "Million Dollar Baby" виступив Ендрю Донох.

Gorillaz випустили трек New Gold, записаний з Tame Impala

Gorillaz опублікували пісню New Gold - спільну роботу з Tame Impala і репером Буті Брауном, учасником The Pharcyde. Вона буде на новому альбомі гурту Cracker Island, реліз якого відбудеться 24 лютого 2023 року.
Автор групи Деймон Албарн назвав трек «New Gold» «у своєму роді божевільним».

Б'єрк назвала дату релізу альбому «Fossora» та показала його обкладинку

Fossora

Новий альбом Б'єрк «Fossora» побачить світ 30 вересня, він вже доступний для замовлення. Співачка розповіла подробиці про реліз та опублікувала його обкладинку.
Слово "fossora" Б'єрк придумала сама. Це жіноча версія латинського слова fossore, що означає землекоп, копач.

За словами Б'єрк, роботу над кожним своїм альбомом вона починає з визначення почуття, яке потім переносить у звуковий формат. Зараз це відчуття «приземлення та упирання ногами в землю». З погляду звучання, на платівці «Fossora» будуть «баси та важкі низи». У записі матеріалу взяли участь американський музикант-експериментатор Serpentwithfeet, індонезійський танцювальний дует Gabber Modus Operandi, група бас-кларнетистів Murmuri та діти Б'єрк – син Сіндрі Елдон Торссон та дочка Ісадора Барні.

Blind Guardian випустили дванадцятий студійний альбом The God Machine

Ми багато чого взяли з нашої власної історії та побудували на цьому фундаменті нову еру, - описує новий реліз вокаліст Гансі Кюрш. Після Beyond The Red Mirror і Legacy Of The Dark Lands ми зрозуміли, що не можемо далі розвивати оркестрову сторону Blind Guardian. І наша нова директива при роботі з The God Machine була: менше оркестрування, більше натиску. І хоча оркестрові аранжування та хор ще є частиною наших записів, вони використовуються більш вибірково, цілеспрямовано та резонансно.


Читати також