19-08-2022 Розваги 1152

Новини музики за тиждень. 19.08.2022

Новини музики за тиждень. 19.08.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

 "Саме там, де я маю бути": лідер американського гурту Gogol Bordello Євген Гудзь приїхав до України

Gogol Bordello

Насправді Гудзь приїхав на Батьківщину. Адже він народився у Боярці Київської області. Його родина залишила Радянський союз у 1989 році.

Музикант поділився у сторіс Instagram відео, на якому видно, що він під'їжджає до прикордонного пункту із написом Україна. Також він опублікував фото з українськими прикордонниками, гітарою в руках, у футболці із тризубом та українським прапором на плечах.

Spotify створив спеціальний плейліст до Дня Незалежності України

Сервіс Spotify перейменував плейліст Music of Ukraine на UNITED24: Music For Ukraine, пише видання «Бабель». У плейліст, приурочений до Дня Незалежності України, увійшли пісні українських і закордонних артистів, які підтримали Україну під час війни.

У такий спосіб сервіс хоче підтримати та розповісти про платформу UNITED24 для збору коштів на допомогу Україні. В описі плейліста міститься посилання на щомісячну підтримку України через UNITED24 на символічну суму в $24. Всі виручені кошти підуть на забезпечення потреб держави за напрямом «Медична допомога».

Демі Ловато випустила альбом Holy Fvck

На ньому співачка повернулася до рок-звучання. У трекліст увійшло 16 композицій, у тому числі дуети з Yungblud, інді-співачкою Royal & The Serpent та хард-рок-гуртом Dead Sara. На підтримку "Holy Fvck" було випущено три сингли - "Skin of My Teeth", "Substance" і "29". Найпопулярнішим із них став трек «Skin of My Teeth», що дістався 13-го місця чарту Billboard Hot Rock & Alternative Songs.

Panic! At The Disco випустили альбом Viva Las Vengeance і показали кліп «Sad Clown»

У відео Брендон Урі та його кохана Меггі знову переносяться у минуле.

Panic! At The Disco представили перший за чотири роки альбом Viva Las Vengeance. Також музиканти опублікували кліп «Sad Clown», у якому фронтмен Брендон Урі стає герцогом у перуці.

У «Sad Clown» Урі та його екранна кохана Меггі знову переносяться у минуле – як і в попередніх кліпах з альбому. У «Middle Of A Breakup» вони побували у 1970-х роках, у «Don't Let The Light Go Out» – у 1940-х. Режисером усіх цих відео виступив Брендан Волтер, який до цього зняв для гурту кліп «High Hopes».

Рік Естлі перезняв кліп "Never Gonna Give You Up" на честь 35-річчя хіта

Вийшла нова версія кліпу Ріка Естлі "Never Gonna Give You Up". Щоправда, на відміну від оригіналу вона триває лише трохи більше хвилини – це рекламний ролик страхової компанії CSAA Insurance.

У відео Естлі не тільки повторює рухи з оригінального ролика, але також зустрічає своїх двійників та запитує їх, чому відео досі популярне. Цього року "Never Gonna Give You Up" відзначає своє 35-річчя - сингл побачив світ 27 липня 1987 року.

Coldplay показали ейфоричний концертний кліп «Humankind»

Coldplay поділилися кліпом "Humankind", присвячений "найкращим у світі фанатам". Відео було знято під час чотирьох концертів гурту в Мексиці, що відбулися у квітні цього року. Ролик «Humankind» вийшов яскравим та ейфоричним – у ньому можна побачити феєрверки та безліч радісних осіб глядачів.

Megan Thee Stallion показала чорно-білий кліп «Her»

Megan Thee Stallion випустила кліп «Her»: у ньому реперша «клонує» себе у різних образах. В одній зі сцен вона навіть влаштовує бій із двійником. Режисером відео «Her» виступив Колін Тіллі, який вже працював із репершою над кліпами «WAP», «Don’t Stop», «Body», «Cry Baby» и «SG».

Саундтрек із «Перснів влади» вже можна послухати на стрімінгових сервісах

Очікуваний багатьма серіал «Володар перснів: Персні влади» ще не вийшов, проте його саундтрек вже доступний для прослуховування.

У цифровому саундтреку першого сезону 37 треків, 36 з яких написав Беар МакКрірі — автор музики до перезапуску God of War, серіалів «Агенти Щ.І.Т.», «Чорні вітрила» та багатьох інших. Головну тему серіалу написав інший композитор — Говард Шор, композитор усіх шести фільмів Середзем'я від Пітера Джексона. Прем'єра «Перснів влади» відбудеться 2 вересня 2022 року.


Читати також