13-08-2022 Розваги 1180

Новини музики за тиждень. 13.08.2022

Новини музики за тиждень. 13.08.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

badactress — українська тіктокерка випустила пісню про кохання до дівчини

Популярна українська тіктокерка badactress (понад 400 тисяч підписників у соцмережі) випустила свою першу пісню wlw.ua.

Сама дівчина — бісексуалка, і в пісні співає про любов до жінок під чіпке диско та підіймає проблему пошуку сексуальної ідентичності серед тінейджерів.

"ЗСУ файно луплять": присвячений українським захисникам хіт розриває мережу 

Усі кошти з прослуховувань пісні "ЗСУ" на стрімінгових платформах будуть передані на потреби Збройних сил.

Переможець "Голосу країни-11" Сергій Лазановський | RIDNYI  випустив нову патріотично-мотиваційну пісню під назвою "ЗСУ" на підтримку українських військових. Співак створив трек у колаборації з акордеоністом-віртуозом DIRESH.

Об’єднатись разом музикантів надихнув успіх попередньої спільної роботи "Геть з України", яка набула неабиякої популярності в соцмережах. У Facebook відеокліп має вже понад 3,5 млн переглядів, а у YouTube входить до ТОП-30 найпопулярніших відео на платформі в українському сегменті  з 1,5 млн переглядами.

Jamala випустила пісню-подяку

Проект Thank you, Stranger покликаний висловити подяку Польщі, Молдові, Румунії та іншим країнам-сусідам за допомогу українському народові. У рамках кампанії вийшов однойменний трек та кліп.

Enter Shikari та Wargasm представили пісню The Void Stares Back

Enter Shikari  Wargasm

Перший сингл гурту за два роки.

Enter Shikari випустили трек The Void Stares Back, записаний разом з групою Wargasm. За словами фронтмена групи Рау Рейнольдса, це пісня «про наступальний марш соціального прогресу». Рау Рейнольдс вважає, що «люди з традиційними архаїчними поглядами на сексуальність, ґендер, соціальне проектування, економіку» вороже сприймають носіїв нових ідей. На думку Рейнольдса, їм здається, що «прогресивні» люди – «дивні» і «розбещені» істоти з іншого виміру.

Kasabian представили перший за п'ять років альбом The Alchemist's Euphoria


Kasabian поділилися альбомом The Alchemist's Euphoria - сьомим за рахунком і першим після п'ятирічної перерви. Крім того, це перша платівка гурту, записана без участі вокаліста Тома Мейгана – він залишив Kasabian у 2020 році.

До треклисту The Alchemist's Euphoria увійшло 12 композицій, включаючи раніше випущені сингли Alygatyr, Scriptvre і Chemicals. Автором усіх пісень виступив Серджіо Піццорно, нинішній фронтмен Kasabian, який раніше був гітаристом гурту.

Белла Порч випустила EP "Dolls" і показала кліп "Living Hell"

TikTok-зірка Белла Порч представила дебютний міні-альбом Dolls. До нього увійшли сингли "Build a B*tch", "Inferno", "Dolls" і дует з Граймс "No Man's Land". Також співачка випустила кліп "Living Hell" - його зняв Ендрю Донохо, режисер кліпів Twenty One Pilots. Цікаво, що Граймс не лише взяла участь у записі треку No Man's Land, а й знялася у кліпі Dolls. Співачки давно стали близькими подругами: Граймс вважає Порч уособленням спокою перед хаосом. Вона захоплюється позитивним настроєм подруги, яка побачила у житті різне, але продовжує вірити у добре.


Читати також