29-08-2022 Розваги 1570

Новини музики за тиждень. 29.08.2022

Новини музики за тиждень. 29.08.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Джонні Депп «прилетів» на MTV VMA 2022 в образі Місячної людини

І пожартував, що йому просто потрібна була робота.

28 серпня на церемонії MTV VMA 2022 засвітилися несподівані гості. Одним із найяскравіших моментів вечора стало камео Джонні Деппа – актор з'явився в образі Місячної людини, головного символу MTV VMA.
Щоправда, Депп з'явився на шоу не наживо, а «відправив» замість себе голограму Місячної людини. Чутки про появу Джонні Деппа на MTV VMA 2022 ходили давно, тому багато глядачів дивилися церемонію, очікуючи побачити актора. Місячна людина «прилетіла» на сцену після виступів Lizzo, Джека Харлоу та Фергі.

Джонні Депп «здійнявся» над глядачами і пожартував, що йому потрібна була робота і що він «готовий» виступати на днях народження, весіллях та інших заходах, куди його запросять. Водночас він розкритикував MTV, запропонувавши каналу «повернутися до чортової музики».

Авріл Лавін показала концертний кліп "Bois Lie" за участю Machine Gun Kelly

Авріл Лавін випустила кліп на пісню Bois Lie, дует з Machine Gun Kelly. До нього увійшли концертні кадри зі спільного туру артистів, що відбувся цього літа в Північній Америці.
Режисером відео став Нейтан Джеймс, музикант та фотограф, який уже працював із обома артистами.

The National та Bon Iver представили м'який задумливий трек «Weird Goodbyes»


Він буде на новому альбомі The National, що вже майже готовий.

За словами вокаліста The National Метта Бернінгера, це пісня про те, як люди відпускають минуле та рухаються далі – а потім їх долають сумніви.
Прем'єра синглу "Weird Goodbyes" відбулася під час літнього туру The National. Цікаво, що своє ім'я композиція отримала не одразу: спочатку музиканти хотіли назвати її Bathwater, потім – Mount Auburn. Словосполучення "Weird Goodbyes" стало лише третім варіантом.

Muse показали горрор-кліп «You Make Me Feel Like It's Halloween» з посиланнями на «Сяйво», «Крик» та «П'ятницю, 13-те»

І навіть більше.  У кліпі можна побачити посилання на культові фільми жахів – «Сяйво», «Крік», «П'ятниця, 13-те», «Полтергейст» та «Воно».
У відео "You Make Me Feel Like It's Halloween" показані бурхливі нічні пригоди в будинку, повному привидів та надприродних сюрпризів. Його режисером виступив Том Теллер, який уже працював із групою над кліпами "Will Of The People", "Algorithm", "The Dark Side" та "Something Human".

Muse випустили альбом "Will Of The People", перший за чотири роки

Muse представили альбом "Will Of The People" - дев'ятий у кар'єрі і перший за чотири роки. Це третя робота музикантів, спродюсована самостійно – після The Resistance (2009) та The 2nd Law (2012).
До альбому "Will Of The People" увійшло десять пісень, включаючи сингли, що раніше вийшли, "Won't Stand Down", "Compliance", "Will Of The People" і "Kill or Be Killed". Цікаво, що "Will Of The People" з'явився як відповідь на прохання лейбла Warner Bros. випустити збірку найкращих треків. Фронтмен Меттью Белламі вважає, що Muse у результаті його і записали – лише у цій збірці всі нові пісні.

Біолог-музикант Psients записав EP «Signal» з «участю» дріжджових клітин

Південнокорейський учений-біолог та музикант Мікаел Хван представив перший у світі міні-альбом "Signal" за "участі" живих дріжджових клітин. Хван називає свій проект «перетином біології, звуку та музики».
Під ім'ям Psients він записав EP, який можна послухати на YouTube. Для запису альбому було створено спеціальну чашку Петрі з матеріалами, що спростили «передачу» клітинних вібрацій у музичну форму.

Arctic Monkeys розкрили дату релізу нового альбому The Car

Arctic Monkeys поділилися інформацією про свій довгоочікуваний сьомий альбом. Він отримав назву The Car і вийде 21 жовтня.
Трекліст The Car складатиметься з десяти композицій. Офіційних синглів поки не виходило, але 23 серпня музиканти виконали пісню "I Ain't Quite Where I Think I Am" на фестивалі Zurich Openair у швейцарському місті Цюріху.


Читати також