26-09-2022 Розваги 1362

Новини музики за тиждень. 26.09.2022

Новини музики за тиждень. 18.09.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Б'єрк згадує матір у кліпі «Ancestress»

Б'єрк опублікувала кліп "Ancestress". Назва пісні перекладається як «прародителька» – співачка присвятила її своїй матері Гільдур Гауксдоттір, яка померла у 2018 році.
Режисером відео "Ancestress" став Ендрю Томас Гуанг, який вже працював з Б'єрк над кліпами "Mutual Core", "Black Lake", "Stonemilker" та "The Gate". Він також співпрацював з FKA Twigs, Sigur Ros та Atoms For Peace, сайд-проектом Тома Йорка з Radiohead.

Б'єрк розповіла про пісню:

«Ця пісня – лист до моєї мами. Її історія, розказана з моєї точки зору. Вона написана у хронологічному порядку. Перший куплет – про моє дитинство тощо».

Lil Nas X поділився піснею «Star Walkin’», новим гімном League Of Legends

Lil Nas X опублікував пісню "Star Walkin'" - це офіційний гімн чемпіонату світу з гри League Of Legends. Разом із треком вийшло анімаційне відео, дія якого відбувається у Сан-Франциско, де пройде фінал чемпіонату.
За словами артиста, він записав "Star Walkin'", щоб "спробувати щось нове".

«Я вже залишив свій слід у поп-культурі, у різний спосіб. Тепер настав час взятися за світ ігор. Я буду видатним президентом League of Legends».

The Rasmus представили перший за п'ять років альбом Rise і показали кліп Live and Never Die

The Rasmus випустили альбом "Rise": це їхня перша студійна робота за п'ять років і перша платівка, записана з новою гітаристкою Емілією Сухонен. Продюсером матеріалу виступив легендарний Дезмонд Чайлд, автор хітів Bon Jovi, Kiss та Aerosmith.
З The Rasmus Чайлд також уже працював. Він приклав руку до сьомого альбому гурту Black Roses (2008), зокрема, до хіта Livin' in a World Without You.

У трекліст «Rise» увійшло десять композицій, включаючи «Jezebel» – пісню, з якою гурт виступив на «Євробаченні»-2022. На конкурсі The Rasmus дісталося лише 21-е місце, але «Jezebel» все одно сподобалася публіці. Трек потрапив до топ-5 хіт-парадів Фінляндії та Чехії, а також посів 15-те місце у британському рок-чарті.

5 Seconds Of Summer випустили альбом «5SOS5»

Вийшов новий альбом 5 Seconds Of Summer "5SOS5", перший за два роки. Вокаліст Люк Геммінгс називає його інтроспективним і душевним, а басист Ештон Ірвін – «абсолютно різноманітним» і таким, що демонструє творче зростання групи.
У трекліст увійшло 14 композицій, включаючи раніше випущені сингли "Complete Mess", "Take My Hand", "Me Myself & I", "Blender" та "Older". 

Red Hot Chili Peppers згадують Едді Ван Галена у треку «Eddie»

Red Hot Chili Peppers опублікували пісню Eddie, присвячену Едді Ван Галену. Гітарист Van Halen справив значний вплив на їхнє життя – тому композиція вийшла душевною та виразною.
Ван Гален пішов із життя 6 жовтня 2020 року. Red Hot Chili Peppers написали пісню вже наступного дня.

Гаррі Стайлс та Флоренс П'ю випустили пісню «With You All The Time»

Вийшла спільна композиція Гаррі Стайлса та Флоренс П'ю "With You All The Time". Її можна буде почути у фільмі Олівії Вайлд «Не хвилюйся, серденько», де Стайлс та П'ю виконали головні ролі.
Стайлс зіграв на фортепіано, а П'ю виконала вокальну партію. Пісня звучить одночасно спокійно та моторошно, що відповідає настрою фільму. Головні герої, подружжя Джек та Еліс Чамберс, живуть прекрасним життям – але лише на перший погляд. Незабаром дівчина починає підозрювати, що її чоловік дещо приховує і що їхнє ідилічне містечко насправді небезпечне.

Ріанна виступить у перерві Супербоула 2023

Ріанна

Співачка Ріанна виступить у перерві Супербоула, яка відбудеться 12 лютого 2023 року в Глендейлі, штат Арізона - про це пише видання Deadline з посиланням на заяву самої співачки в соцмережах. У цьому році під час перерви між таймами гри виступали Dr. Dre, Мері Джей Блайдж, Снуп Догг, Емінем і 50 Cent – ​​кожен із них виконав свої найзнаменитіші пісні. Їхній виступ привернув понад 120 млн глядачів і виграв три статуетки «Еммі».

Поки невідомо, чи Ріанна виступатиме одна чи в компанії інших виконавців. Дев'ятиразова володарка премії «Греммі» має за плечима 60 млн проданих альбомів та 14 синглів #1, що дозволяє їй за бажання виступити у перерві Супербоула поодинці. Останній сольний альбом Ріанни під назвою Anti вийшов 2016 року.

Свого часу на Супербоулі виступали The Weeknd; Леді Гага; Дженніфер Лопес та Шакіра; Coldplay, Бейонсе та Бруно Марс; Кеті Перрі, Ленні Кравіц та Міссі Елліотт; Бруно Марс і Марк Ронсон, Джастін Тімберлейк та інші.


Читати також