Гель-лаки 2022. Що вибрати?

Гель-лаки

З появою гель-лаків всі інші покриття різко перетворилися на історію. І це не дивно, адже зараз буквально кожен майстер працює тільки з гель-лаком (як і любительки домашнього манікюру).

Гель лак для нігтів це ще й широкий асортимент брендів, властивостей, особливостей. Подібне розмаїття часто заводить у глухий кут не тільки новачків, а й професіоналів. Як же вибрати справді якісний гель-лак для себе та своїх клієнтів?

Впевнені, що підготовлений рейтинг 2022 року суттєво спростить завдання.

Гель-лаки OXXI

Гель-лаки ОКСІ вважають преміальним покриттям. Матеріал добре лягає на нігтьову пластину за рахунок структури. Крім того, вони універсальні - підійдуть і початківцям, і майстрам. Родзинка – це опір агресивним факторам для довготривалого носіння.

MOON

Гель лаки мун пулярні в Україні, тому що пропонують стійкість і простоту у нанесенні. Кожна красуня вибере для себе потрібний колір або відтінок, адже виробник розробив широкий асортимент гель-лаків, зібраних в окремі колекції.

Гель-лаки CANNI

Особливо популярні в Європі. Матеріал не розтікається, добре тримається на нігтях, вирізняється приємним ароматом. Особливо тішить ціна, а також гіпоалергенність. Впевнені, що при користуванні відкриєте ще більше переваг для себе.

Гель-лаки CANNI

Kodi Professional

15 років на ринку вже говорять про надійність бренду та якість його продукції. Більшість салонів вибирають саме KODI за рахунок незмінності та гарантованого результату.

Гель лаки PNB

Гель лаки PNB приємно дивуються майстрів. Справа в тому, що виробник не так давно на ринку, тому робить все можливе для привернення уваги. Тут і чудова текстура, і комфортне нанесення, і екологічний склад. Тобто все, щоб результат однозначно радував.

F.O.X.

Ще один перевірений і надійний бренд, що дуже подобається майстрам. У ньому є все, щоб зробити вас постійним покупцем.

Як слід оцінювати гель-лаки?

Гель-лакове покриття на даний момент вважається найбільш популярним з усіх існуючих. Саме тому сучасний ринок пропонує широкий асортимент варіантів продукції, а також їх брендів.

Так, вибір іноді заводить у глухий кут, але тут варто звернути увагу на відгуки і репутацію виробників.

Під час вибору треба враховувати чимало параметрів. Щоб полегшити завдання, ми підібрали найважливіші.

  1. Довготривале носіння. Властивості гель-лаку однозначно мають запропонувати покриття, яке тримається приблизно три тижні за дотримання всіх технологій.
  2. Щільність суміші. Матеріал повинен зберігати свою форму, не розтікатися по нігтю, а тим паче не потрапляти на шкіру.
  3. Ергономічний пензлик. Таким працювати набагато приємніше і швидше як майстру, так і новачкові.
  4. Близький до натурального складу. Він точно не викличе алергії навіть при довготривалому носінні. Комфорт гарантовано.
  5. Приємний аромат. Якщо при сушінні виявлено їдкий запах - це означає, що обраний гель-лак сумнівної якості.
  6. Просте зняття старого покриття. Гель-лак для нігтів повинен зніматися без пошкоджень та інших проблем під час використання штатних інструментів.

Професійне покриття для нігтів: де купити? 

Вибирайте для себе та своїх клієнтів найкращі матеріали, а limonad.ua подбати про наявність, детальну консультацію та доступні ціни!

Інтернет-магазин Лімонад – це місце, де зібрано все необхідне для якісного манікюру та педикюру. На сайті вже є гель-лаки потрібних вам відтінків, обсягу, брендів: NUB гель лак, LEO, Couture Colour, Adore, MOON, KODI, F.O.X.


Читати також