Професійна фарба та засоби догляду для волосся. На що звернути увагу

Професійна фарба та засоби догляду для волосся

Здорове і доглянуте волосся - це не генетика, а регулярний догляд. Для цього зовсім не обов'язково відвідувати перукарні, стилістів і салони краси. Зараз багато що доступно і в домашніх умовах. 

Щоб точно знати, як вибрати для себе засоби для догляду, важливо звертати увагу на деякі параметри. Якраз про них і поговоримо.

Професійна фарба для волосся

Фарба для волосся професійна доступна зараз кожному бажаючому. Насправді це величезна перевага, адже кожна дівчина отримує можливість відновити колір волосся і привести локони до ладу в комфортних умовах вдома. Залишається лише одне питання: яка крем фарба для волосся підійде саме для вас?

Фахівці рекомендують цих виробників:

Ducastel Subtil

Бренд із Франції, де знають, що таке привабливе і здорове волосся. Дюкастель - це синонім натуральності та високої якості, а отже, результат завжди тішитиме. Фарба дуже проста і зручна в нанесенні.

Subrina Professional

Словенський бренд, який став популярним завдяки оліям, екстрактам у своїх продуктах. Фарба для волосся не залишилася винятком навіть у вимогливих покупців.

догляд за волоссям

Грамотний вибір шампуню

Багатьох заганяє у глухий кут необхідність купівлі сульфатного чи безсульфатного шампуню. У чому ж різниця? Давайте розбиратися.

Сульфати застосовуються для утворення густої піни. Саме вона прибирає всі забруднення, включно з себумом і залишками хімічних засобів. Регулярне використання сульфатних засобів негативно позначається на чутливій шкірі голови - з'являється сухість і подразнення.

Безсульфатні шампуні дуже м'які та дбайливі, але не здатні ефективно видалити ороговілі частинки шкіри. Проблему виправлять спеціальні скраби для шкіри голови. Бренд You Look Professional пропонує широкий асортимент сульфатних і безсульфатних лінійок шампунів.

Наявність натуральних олій і екстрактів - великий плюс, адже корисні елементи і вітаміни чудово живлять, а також мають довгостроковий ефект.

Живлення локонів

Ідеальний варіант - маски та незмивні догляди. Саме така комбінація гарантує найкращий результат, адже унікальна формула проникає вглиб структури волосся, активно живлячи та відновлюючи пошкоджені ділянки.

Незмивні засоби будуть корисні під час укладання. По-перше, вони добре зберігають вологу, а, по-друге, захищають локони від агресивного впливу.

Одні з найкращих засобів:

  • Lanza Keratin Healing Oil Intesive;
  • Ducastel Subtil Color Lab Hydratation Double Elixir Haute.

Фахівці інтернет-магазину 1beauty.com.ua - це ваша можливість дізнатися ще більше про професійну фарбу та засоби для догляду за волоссям. Широкий асортимент дасть можливість вподобане випробувати на практиці!


Читати також