Які недорогі телевізори популярні у 2022 році?

недорогі телевізори популярні 2022

Наближається зима, а це означає, що незабаром розпочнеться період активних розпродажів. Це гарний час для придбання нового телевізора. Якщо ви шукаєте недорогий, але сучасний пристрій для перегляду відео, рекомендуємо купити телевізор від 32 дюймів з технологією Smart TV. Обов'язково ознайомтеся зі списком моделей, який ми подаємо нижче. Ці пристрої не розчарують ваших очікувань!

Найбільш бюджетні моделі 32-дюймових телевізорів, що продаються в 2022 році

  • LG 32LQ570B6LA - найдешевший телевізор цього виробника; нагадуємо, що це пропозиція 2022 року. Проста та дешева модель з роздільною здатністю HD Ready, також є Smart TV, що працює на системі webOS 6.0. Це означає, що можна використовувати сайти та найкращі програми, такі як: Netflix або Prime Video - на маленькому екрані.
  • Sony KD-32W800 – єдиний торішній представник HD Ready TV із серії Sony Bravia. Незважаючи на матрицю із частотою 50 Гц, Sony працює плавно, особливо при використанні операційної системи Android.
  • LG 32LQ63006LA – це пропозиція для людей, які звикли дивитися фільми хоча б у роздільній здатності Full HD. Візуально нагадує телевізор іншої моделі базової серії 32-дюймових LED-телевізорів цього року, а також коштує недорого, що важливо.
  • Samsung UE32T4002 – це простий і дешевий телевізор з роздільною здатністю HD Ready. Не всі виробники використовують екран Full HD у 32-дюймових телевізорах. І це не є недоліком. Модель доступна у чорному кольорі. З важливих роз'ємів є 2 HDMI і порт USB.
  • Samsung QE32LS03B – це лайфстайл-телевізор із каталогу 2022 року. На жаль, за таку модель доводиться доплачувати. Однак користувач отримує екран QLED, матрицю 50 Гц, зображення Full HD та операційну систему Tizen в останній версії.
  • LG 32LM6370PLA - дана модель є доказом того, що LG також пропонує телевізори Full HD. Окрім того, 32-дюймова модель працює на ефективній системі webOS. Однак модель скоро може бути розпродана, тому що вона родом із 2021 року.
  • Philips 32PFS6855/12 - це те, що потрібно глядачу, який хотів би мати Smart TV від даного виробника у своїй спальні. Правда, модель працює не на Android, а на більш дешевій платформі під назвою Saphi. Але ви завжди можете використовувати веб-браузер, Netflix чи HBO Max.
  • TCL 32S615 – пропонує роздільну здатність HD Ready, але працює на платформі Android. До цього додається гарна якість зображення, стандартні динаміки та матриця на 50 Гц. Це один із найдешевших телевізорів із найбільшим терміном служби.

Який 32-дюймовий телевізор купити? Наш коментар

В даний час у продажу домінують товари від Samsung, LG, Panasonic, Philips та Sony. Однак бачимо, що виробники випускають телевізори з такими діагоналями все рідше. Наступного року може виявитися, що серед 32-дюймових телевізорів у покупця на вибір залишаться лише менш відомі бренди. Або зовсім доведеться вибирати щось із 40-43 дюймових телевізорів, яких на ринку теж стає дедалі менше.


Читати також