Ремонт iPhone X

Ремонт iPhone X

Розробники смартфонів Apple намагаються робити перехід від однієї версії до другої найменш дискомфортним для пересічного користувача. Якщо раніше користувалися iPhone 8, то з легкістю зможете перейти на більш досконалий iPhone X.

А тепер поговоримо про особливості цієї моделі трохи докладніше. 

Face iD і дизайн

Багатьох здивувало зникнення вже звичної кнопки home. Для того, щоб розблокувати смартфон вже не потрібно сканувати палець. Достатньо подивитися на дисплей і телефон миттєво розпізнає свого власника. Apple турбується про особисті дані клієнтів, тому Face iD ー вагоме нововведення для захисту банківських рахунків, важливих документів. Корпус смартфону виготовлений з хірургічної сталі і загартованого скла. Мінімалізм ー фішка яблучних гаджетів. Модель доступна лише в двох кольорах: срібний і темно сірий. Лицьова панель девайсу ー чорна. Але, все ж таки, пристрій вийшов особливим. Достатньо лише подивитися на задню скляну модель, вертикальне положення камер і виріз в верхній частині екрану. 

Камера

Фотографування при дуже поганому освітленні, якісна деталізація тепер можлива завдяки новим алгоритмам зменшення шумів і довершеній оптичній стабілізації. Камера при цьому залишилася така сама, як в iPhone 8 ー 12 Мр. Завдяки оновленому програмному забезпеченню, ми побачили яскраві, контрастні знімки, навіть в умовах нічної зйомки. 

Дисплей

Розробники Apple не залишили без уваги дисплей. В новому iPhone X з'явився Super Retina Display. OLED - екран займає практично всю площу LCD, залишаючи лише тонкі заокруглені рамки. Зображення ー яскраве, контрастне. Завдяки технології True Tone ми отримуємо максимальне природне зображення в умовах навколишнього середовища. Також ця функція допомагає зменшити згубний вплив на очі. 

Але, яким би досконалим не був пристрій, він все ж таки ламається. Найбільш вразливі ー екран та корпус. Причиною появи характерної павутинки на матриці може бути падіння з висоти, сильне надавлювання на скляну панель, або контакт з гострими предметами в сумках. Тому багато користувачів придбають захисні аксесуари, щоб максимально захистити смартфон від ушкоджень. Але, якщо все ж таки зіткнулися з розбитим екраном віднесіть в сервісний центр Apple для проведення ремонту iPhone. Заміна модулю в сборі ー кропітка робота, яка під силу тільки кваліфікованому майстру. Адже неякісний ремонт може призвести до виходу з ладу запчастини й пошкодження важливих мікросхем, які знаходяться поруч.

 Також часто до співробітників СЦ звертаються з проханням замінити акумуляторний блок. АКБ з часом зношується і втрачає свою місткість. Це ー чутлива комплектуюча, бо реагує на механічні ушкодження, потрапляння пилу, води, перепади напруги. Енергоємні додатки, перегляд фільмів, робота з документами можуть суттєво погіршити стан запчастини й вона може вийти з ладу або вздутися. Відслідковувати стан акумулятору можете в налаштуваннях. iPhone ー розумний пристрій, тому у віконечку в меню “акумулятор” з'явиться рекомендація про заміну деталі. Радимо в такому випадку завітати до менеджерів сервісного центру Apple у Києві для проведення ремонту. 

Особливої уваги заслуговують смартфони після впливу води та пилу. Залиті девайси не рідкість, адже можемо не побачити, як на телефон пролилась рідина. Радимо після потрапляння вологи всередину пристрою одразу його вимкнути й віднести в СЦ для проведення процедури відмиву. В домашніх умовах виконати таку складну роботу неможливо, тому не ризикуйте і довіряйте кваліфікованим спеціалістам.


Читати також