Як зрозуміти, чи потрібен вашому вихованцю грумінг?

грумінг

Зміст

  1. Що таке грумінг.
  2. Хто може прийти на грумінг у салон.
  3. Які послуги надають у грумінг-салоні.

Що таке грумінг

Останнім часом стало доволі багато грумінг-салонів. Та і взагалі грумінг салон нарешті перетворився з того, що вважалося чимось модним і притаманним селебрітіз, на те, що стало звичним і необхідним для кожного власника домашнього улюбленця. І водити тварину для догляду в грумінг-салон стало звичною справою.

Що таке грумінг? І для чого він потрібен? Поняття грумінг включає різні процедури. Серед них - стрижка тварини, її купання, різні чистки, догляд за кігтями, вухами, очима, лапами тощо. Це комплексні процедури та підготовка до конкурсів і виступів.

І всі процедури з грумінга спрямовані не лише на те, щоб собака або кіт виглядали краще, але й для запобігання розвитку різних проблем зі здоров'ям.

Наприклад, якщо робити окантовку лап, то це допомагає уникнути того, що в шерсті між подушечками заплутаються бруд, камінці та інше сміття, яке може поранити вихованця. Чистка вух допомогає уникнути розвитку інфекцій. А купання та розчісування позбавить улюбленця від поїдання шерсті під час того, як він лиже себе, та проблем із травленням через надлишок шерсті у шлунку.

Хто може прийти на грумінг у салон

Кожна з грумінг процедур допомагає покращити та підтримати здоров'я тварини. Це свідчить про те, що думка, що грумінг потрібен лише породистим собакам та кішкам, – помилкова. Бо грумінг-салон не для того, щоб покрасуватися улюбленцем або підготувати його до конкурсу, а це місце, де подбають про нього і зможуть надати йому необхідні послуги.

Будь-який собака або кіт можуть отримати потрібний догляд у грумінг-салоні MasterZoo (сайт https://salon.masterzoo.ua/). Незалежно від того, якої він породи або віку, чи потрібно його тільки підстригти, чи підготувати до виступу, кожен улюбленець отримає тут догляд від кваліфікованих майстрів з міжнародними нагородами.

Які послуги надають у грумінг-салоні

мокрий кіт

Дуже рідко, коли тварина спокійно дає своєму хазяїнові викупати її, розчісати або чекає, поки той спиле їй кігтики чи почистить вуха. Улюбленці звикли отримувати любов від своїх господарів. А різні маніпуляції - щось дивне для них. Та і вдома не завжди є місце для того, щоб викупати собаку або кота, або необхідні інструменти, щоб підстригти його. Та ще потрібні навички, щоб не травмувати тварину.

Тому похід у грумінг-салон є правильним рішенням. І недорогим.

Що можна зробити у грумінг-салоні? Це можуть бути комплексні чи загальні програми. Наприклад, повний догляд за котами або собаками чи окрема процедура, така як: стрижка кігтів, чищення вух.

У грумінг-салоні Мастер Зу доступні:

  • Купання тварин.
  • Різні види стрижок.
  • Окантовка лап.
  • Гігієнічний догляд за ротовою порожниною та інтимними зонами.
  • Чищення вух та очей.
  • Укладки шерсті та косметичні процедури.
  • Підготовка до конкурсів і виступів тощо.

Тут ви знайдете найкращий догляд для вашого улюбленця від найкращих майстрів. І зможете попіклуватися про здоров'я своєї тварини, давши їй всю необхідну турботу!


Читати також