29-10-2022 Розваги 1137

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 29 жовтня 2022

Новинки кіно. Добірка від 29 жовтня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Венделл і Вайлд / Wendell & Wild

Сюжет розгортається навколо двох братів-демонів, які стикаються з войовничою черницею, яка прагне вигнати їх зі світу людей. Відомо, що прообразами головних героїв стали персонажі Джордана Піла та Кігана-Майкла Кея зі скетч-шоу «Кі та Піл».

Варвар / Barbarian

Дівчина їде у відрядження до невеликого міста. Вона винаймає будинок і виявляє, що в нього вже помилково заселився інший наймач. За відсутністю варіантів героїня все одно вирішує переночувати, проте незабаром розуміє, що і сусід, і сам будинок зберігають чимало секретів, що леденять душу.

Перл / Pearl

Приквел хорору X розповість про маніячку Перл у виконанні Мії Гот. Дія сюжету відбувається у 1918 році.

Не хвилюйся, серденько / Don't Worry Darling

Фільм розповість історію домогосподарки Еліс, яка дізнається шокуючу правду про свого чоловіка Джека, через що ставить під удар власне ідилічне життя. Дія розгортається у 1950-ті.

Добрий медбрат / The Good Nurse

Фільм розповідає про переслідування американського серійного вбивці Чарльза Каллена, який убив понад 300 пацієнтів у лікарнях Пенсільванії та Нью-Джерсі за свою 16-річну кар'єру медбрата. Аж до арешту 2003 року він був на хорошому рахунку у начальства і вважався зразковим сім'янином. Впіймати Каллена вдалося його колезі Емі Лугрен.

На Західному фронті без змін / All Quiet on the Western Front

Екранізація однойменного роману Еріха Марії Ремарка. Розповідь про простих німецьких школярів старших класів, які під дією патріотичної пропаганди йдуть на Першу світову війну, приймаючи її як гру, і не знаючи, що попереду на них чекає лише смерть.

Стежка / Der Pfad

Франція, 1940 рік. Дванадцятирічний Рольф та його батько Людвіг безтурботно проводять час на пляжі Марселя, але тут вони не для відпочинку. Журналіст Людвіг був змушений тікати з нацистської Німеччини через те, що писав критичні статті про злочинний режим Гітлера. Батько та син збиралися сісти на корабель до Нью-Йорка у портовому місті на півдні Франції, куди три роки тому емігрували. Цей маршрут втечі вже прокладено, залишається тільки сісти на потяг до Піренеїв і "прогулятися" горами до Іспанії, як прикрашено називає це батько, а потім до Португалії, звідки все ще вирушають кораблі до Америки. Дівчинка Нурія повинна вивести їх двох через гори Але ситуація прийняла несподіваний поворот.

Рішення піти / Hyeeojil gyeolsim / Decision to Leave 

Детектив розслідує смерть чоловіка, який упав зі скелі. Вдова покійного співпрацює зі слідством, але що далі просувається справа, то більше детектив її підозрює і тим більше закохується.

Блондинка / Blonde

У ті рідкісні години, коли мама, що збрендила, не намагалася спалити або втопити маленьку Норму Джин, вона розповідала дочці, що її батько — голлівудська знаменитість і багатій, який тимчасово не може брати участь у їхньому житті. Маму посадили до божевільні, Норма Джин виросла, взяла псевдонім Мерілін Монро, але навіть коли стала найпопулярнішою білявкою Голлівуду і секс-символом 1950-х, все одно продовжувала пошуки анонімного батька.


Читати також