15-10-2022 Розваги 7731

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 15 жовтня 2022

Новинки кіно. Добірка від 15 жовтня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Божа країна / God's Country 

Коли вбита горем професорка коледжу стикається з двома мисливцями, яких вона застала на своїй території, вона виявляється втягнутою у серйозне протистояння із катастрофічними наслідками.

Розалін / Rosaline

Комедійний переказ «Ромео і Джульєтти» Вільяма Шекспіра з погляду Розалін — кращої подруги Джульєтти.

Клерки 3 / Clerks III

Заключна частина епопеї про Джея і Мовчазного Боба. Один із героїв фільму, Рендал Грейвс (Джефф Андерсон), переносить серцевий напад. Він вирішує повністю змінити ставлення до життя та зняти фільм про роботу свого магазину.

Темні окуляри / Occhiali neri / Dark Glasses

У день повного сонячного затемнення Рим перетворюється на арену жорстоких вбивств — маніяк починає відстежувати та вбивати молодих ескортниць. Його черговою здобиччю мало не стає красуня Діана. Рятуючись від переслідування, вона потрапляє в автоаварію, внаслідок чого втрачає зір. Опам'ятавшись і переживши потрясіння, Діана намагається пристосуватися до життя в темряві, але серійний вбивця слідує за нею по п'ятах, змушуючи перебувати в стані постійного жаху.

Свинка / Cerdita

Іспанський фільм «Свинка» розповість про канікули Сари у невеликому селі, де героїню постійно буллять місцеві дівчата через надмірну вагу, називаючи «свинкою». Після чергового сеансу приниження Сара стає свідком викрадення кривдників моторошним незнайомцем, тому тепер героїня стикається з моральною дилемою: розповісти про те, що сталося, поліції або промовчати, тим самим помстившись за постійні знущання.

Зірки опівдні /  Stars at Noon

Нікарагуа, наші дні. Відважна американська журналістка та загадковий бізнесмен-британець зав'язують роман. Виявившись втягнутими в небезпечний лабіринт брехні та змов, вони намагаються втекти з країни.

Джиперс Кріперс: Відроджений / Jeepers Creepers: Reborn

Разом зі своїм хлопцем-гіком Лейн відправляється на горор-фестиваль, присвячений локальній легенді про крилате чудовисько, яка кожні 23 роки полює на людей, а потім безвісти зникає. Незважаючи на дивні бачення, що переслідують її, дівчині подобається захід, і вона навіть не підозрює, що місцевий культ Джиперса Кріперса вже вибрав її в якості жертви.

Найщасливіша дівчина на світі / Luckiest Girl Alive

Життя Ані Фанеллі здається ідеальним. Дівчина працює автором у популярному жіночому журналі і разом зі своєю редакторкою збирається переходити до The New York Times Magazine, а також готується вийти заміж за сина з багатої родини. Якось режисер документальних фільмів просить Ані дати інтерв'ю з приводу подій 20-річної давності, коли вона виявилася однією з тих, хто вижив під час шкільної стрілянини. Дівчина знову поринає у хворобливі спогади, і її налагоджене життя починає тріщати по швах.

Занокс / Zanox

Після неоднозначного експерименту з наркотиками Місі отримав можливість подорожувати в часі, що було зумовлено втратою зв'язку з дійсністю та нескінченними пошуками пригод. Єдиною обов'язковою умовою для досягнення успіху в задуманому залишався прийом домашнього спирту, який разом із забороненими препаратами створював чудову картину дійсності.

Найкращий стрілець: Маверік / Top Gun: Maverick (2022) 

Піт Мітчелл на прізвисько Меверік понад 30 років залишається одним із найкращих пілотів ВМФ: безстрашний льотчик-випробувач, він розширює межі можливого і старанно уникає підвищення у званні, яке змусило б його приземлитися назавжди. Приступивши до підготовки загону випускників «Топ Ган» для спеціальної місії, подібної до якої ніколи не було, Меверік зустрічає лейтенанта Бредлі Бредшоу, сина свого покійного друга, лейтенанта Ніка Бредшоу. Попереду невизначеність, за спиною привиди минулого. Меверік змушений протистояти своїм глибинним страхам, які загрожують ожити в рамках місії, яка потребує виняткової самовідданості від тих, хто буде призначений на виліт.

Чудові проблеми / Pretty Problems

Втомившись від постійних матеріальних та особистих проблем Джек та Ліндсі приймають пропозицію від дивних незнайомців, які запрошують їх у свій розкішний замок на вік-енд. Герої проводять у розкоші та комфорті свої найкращі вихідні у житті, а потім повертаються у свою повсякденну та нудну реальність. Цей контраст стає для їхніх стосунків серйозною проблемою.


Читати також