01-10-2022 Розваги 1429

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 1 жовтня 2022

Новинки кіно. Добірка від 1 жовтня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Блондинка / Blonde

Нестандартний байопік про трагічне життя Мерилін Монро за однойменною книгою Джойс Керол Оутс.

Пиво зі смаком дружби / The Greatest Beer Run Ever

1967 рік. Джон Доног'ю, 26-річний ветеран морської піхоти США, працює у торгівлі. Якось в одному з барів Нью-Йорка йому кидають виклик. Чоловіки, що зібралися, втратили рідних і друзів під час війни у В'єтнамі. Один із них пропонує ідею, яка багатьом може здатися абсурдною: пробратися до В'єтнаму, розшукати своїх бойових товаришів, передати кожному з них слова підтримки та трохи пива.

Ентергалактик / Entergalactic

Сюжет присвячений пригодам молодого дизайнера одягу на ім'я Джабарі (Кід Каді), який переїжджає до Нью-Йорка, щоб пробитися в індустрію моди. Наполеонівські плани може порушити раптова зустріч: Джабарі знайомиться із сусідкою Медоу (Джесіка Вільямс), яка захоплюється фотографією. Тепер герой стикається з моральною дилемою - або сфокусуватися на кар'єрі, або дозволити почуттям взяти гору і почати будувати відносини.

Швидше за кулю / Bullet Train

В основі сюжету - однойменний японський комікс Котаро Ісакі. Головними героями виступають п'ятеро найманих убивць, які опиняються на борту швидкісного поїзда з Токіо до Моріоко. Кожен з них повинен виконати своє завдання, проте всім необхідно вижити і дізнатися, що на них чекає на кінцевій станції.

Божі тварі / God's Creatures

Дія фільму відбувається у невеликому ірландському селі. У центрі сюжету знаходиться мати, яка бреше, щоб захистити свого сина. Поступово це призводить до руйнівних наслідків її сім'ї та місцевої громади.

Фокус-покус 2 / Hocus Pocus 2

Сюжет оповідає про трьох сестер-відьом Сандерсон, яких стратили в XVII столітті. Жінки повертаються в сучасний Салем, щоб кинути світ у хаос. Зупинити їх зможуть лише три старшокласниці, які повернули їх до життя.

З любов'ю та люттю / Avec amour et acharnement / Both Sides of the Blade

Історія жінки, що розривається між двома чоловіками — її давнім партнером та його найкращим другом, її колишнім коханцем.

Я був знаменитий / I Used to Be Famous

Вінс, колишній учасник того, що колись було найпопулярнішим бойз-бендом. Але тепер проблемна колишня поп-зірка більше не відома і перебуває у розпачі. Його мрія повернути популярність. І тому він починає виступати на вулицях Пекхема, робітничого та культурно різноманітного району на південному сході Лондона, сподіваючись, що хтось його послухає. Зрештою, він влаштовує імпровізований джем зі Стіві, молодим аутичним барабанщиком із неймовірним талантом. Їхній сешн викликає несподівану дружбу між двома зовсім різними музикантами. А музика створює між ними унікальний зв'язок.

Помста Банші / Code Name Banshee

Позивний Банші добре відомий у світі професійних кілерів: саме під ним працює Делайла — колишній агент ЦРУ, яка після смерті батька обрала стежку найманця. Через багато років після втрати їй доведеться заручитися допомогою колишнього наставника, щоб нарешті здійснити довгоочікувану помсту.

Муріна / Murina

Дівчина підліток під час подорожі до Адріатичного моря вирішує замінити свого владного батька його багатим іноземним приятелем.

Блюз джазмена / Jazzman's Blues

Темношкірий хлопчина з бідної родини Байю мав у житті дві мрії, заради яких був готовий ризикувати. Закоханий у сусідське дівчисько, він робив усе можливе для підкорення красуні. Заможні батьки Лін виступали категорично проти темношкірого зятя. Єдиною можливістю змінити ставлення - досягнення професійних успіхів. Він мріяв стати джазменом, на концерти якого прибуватимуть шанувальники з різних країн світу.

Мисливець: Руна мертвих / The Huntress: Rune of the Dead

811 рік. Руна живе з сестрою, матір'ю та дідом у хаті посеред глухого лісу. Сім'я переживає нелегкі часи, і надія тільки на батька, котрий все ніяк не повернеться з морського походу. Коли вони вже втрачають надію побачити його знову, він повертається, але зовсім іншим. Руна намагається розібратися, що з ним сталося, і як із цим пов'язані дивні істоти, які періодично з'являються в лісі.

Абатство Даунтон 2 / Downton Abbey: A New Era

Вдова графиня Вайолет Кроулі отримує у спадок розкішну віллу на півдні Франції, і вся родина вирушає в грандіозну подорож, щоб розкрити таємниці нових володінь. Тим часом в абатстві Даунтон починаються зйомки художнього фільму, і мешканцям маєтку доводиться змиритися з тим, що до Даунтон проник сучасний світ. Фільм є продовженням картини Абатство Даунтон і пов'язаний з однойменним телесеріалом.

Під наглядом / Wire Room

Федеральному агенту доручено стежити за членом картелю з контрабанди зброї та за будь-яку ціну зберегти йому життя. Коли в будинок об'єкта вривається команда найманців, агент вирішує порушити правила і зближаэться з гангстером безпосередньо, щоб врятувати йому життя, але наражає на небезпеку всю операцію.

Барракуда / The Enforcer

У злочинному світі всі тремтять від імені «Барракуда». Він справжній професіонал своєї справи. Але коли жертвою мафії стає безневинна 15-річна дівчинка, він іде проти всіх правил і спрямовує всю лють на своїх роботодавців.


Читати також