30-09-2022 Розваги 1007

Добірка кращих мультфільмів 2022 року для дітей та батьків

Добірка кращих мультфільмів 2022 рок

Мультики — чудова нагода зібратися разом із сім'єю або провести гарний час на самоті. Намальована казка показує дорослим, що чудеса з життя нікуди не зникли. Милий, повчальний, добрий і в деяких випадках наївний мультфільм викликає захоплення не менше ніж брутальний і яскравий блокбастер. У цю ж добірку ми включили ТОП-мультфільмів 2022 року, які вже зібрали фанатів з усього світу.

Людина-павук: Навколо всесвіту 2

Цей варіант є сиквелом картини, яку випустили у 18 році та дали «Оскар» за кращу анімаційну картину. Головним героєм, у цьому випадку вже дорослим, буде Майлз Моралез, який знову стане учасником яскравих та дивовижних пригод та переміщень всесвітом мультфільмів. Йому доведеться зустрітися з новими версіями Павуків. Сюжет майже невідомий, але тизер передбачає, що головний герой побачить майбутнє 2099 року та стане учасником тих подій.

Кіт у чоботях 2: Останнє бажання

Кіт у чоботях подобається, напевно, кожній дитині та дорослому. В анімаційній картині глядачі знову спостерігатимуть за веселим і сміливим вусатим улюбленцем. Попрощавшись із вісьмома своїми життями, кіт вирушить у нову пригоду, де йому треба бути максмально обережним. Мета цієї дивовижної пригоди – знайти «Останнє бажання». Якщо правильно його загадати, можна отримати назад усі дев'ять життів.

Посіпаки: Становлення лиходія

Протягом довгих років жовті чоловічки знаходилися в пошуках найпідступніших і найзліших ватажків. Одного разу маленьким посіпакам пощастило познайомитися з молодим лиходієм на ім'я Ґрю, у якого в голові багато страшних ідей. Якщо він втілить їх усі, світу доведеться несолодко. Але найнебезпечнішим злочином стає викрадення цінного медальйону після провальної зустрічі зі «Злісною шісткою». Тепер Ґрю треба як слід сховатися, щоб його не знайшли найнебезпечніші злочинці світу.

Базз Рятівник

Ця картина є спін-офом улюбленої «Історії іграшок». Тут глядачам розкажуть про те, як з'явився Базз Лайтер. Коли цей космічний рейнджер був звичайним льотчиком-випробувачем, і в цій серії повністю розкриють його історію.

DC Ліга Супер-Улюбленців

Не тільки люди здатні врятувати світ від підступних лиходіїв. Наприклад, собака Супермена теж має суперздібності. Крипто за допомогою тварин з притулку, у яких теж з'являються  суперздібності, рятують усіх членів Ліги з полону лиходіїв.

Удача

Сем Грінфілд – найнещасливіша дівчинка у світі! Раптом опинившись у небаченій Країні Удачі, вона поєднується з чарівними істотами, що її населяють, щоб повернути своє везіння. 

Я - панда

Події відбуваються у 2000-х роках. 13-річна Мей Лі живе у Канаді та має китайське походження. Дорослішання зробило життя дівчини трохи складнішим. Мей старанно намагається лишатися слухняною донькою своєї занадто дбайливої матері Мінг. Разом з тим усе довкола міняється – коло інтересів, вподобання, й навіть тіло. І мова не про відомі усім вікові зміни. Через родове прокляття Мей перетворюється на величезну червону панду, коли сильно обурена або захоплена чимось.

Монстри на канікулах: Трансформанія

Улюблені монстри повертаються! Цього разу в готелі «Трансільванія» усе йде шкереберть: загадковий пристрій Ван Хельсінґа виходить з ладу, тож Драк та його зграя перетворюються на людей… А Джонні навпаки отримує подобу монстра! Героям доведеться об’єднати сили та відправитися у навколосвітню мандрівку, щоб повернути все назад, поки не пізно… «Монстри на канікулах: Трансформанія» є четвертою стрічкою у франшизі про монстрів.

Піноккіо

Відома казка Карло Колодді набула популярності завдяки екранізації Волта Діснея. Тепер за неї взявся оскароносний режисер, який спеціалізується на фільмах жахів - Гільєрмо дель Торо (Не переплутайте з фільмом Земекіса, який вийшов теж цього року).

Дель Торо переніс казку в 1930-ті роки, в Італію часів фашизму... Ще одною особливістю цієї прем'єри є її вихід на стрімінговому онлайн-сервісі Netflix.


Читати також