25-09-2022 Розваги 1371

Новини кіно за тиждень. 25 вересня 2022

Новини кіно за тиждень. 25 вересня 2022

І знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Вийшов трейлер третьої частини серіалу Люпен

Netflix показав дебютний трейлер вже третьої частини серіалу "Люпен" з Омаром Сі. Його прем'єра відбулася 8 січня 2021 року, а друга вийшла за нею у червні. Після невеликої затримки серіал повернеться на ТВ-екрани, правда, точна дата виходу поки що не називається. Замість неї лише традиційне Coming Soon.

"Люпен" був натхненний культовою серією романів Моріса Леблана. У центрі сюжету – професійний злодій Ассан Діоп. Його батько був родом із Сенегалу і повісився у в'язниці, коли його звинуватили у крадіжці. У пошуках натхнення молодий герой починає читати романи про Арсена Люпена і, подорослішавши, дізнається, що його батько був невинний. Тоді він починає використовувати свої навички та таланти, щоб помститися.

Після прем'єри французький серіал відразу завоював любов глядачів і очолив топи переглядів.

Кріс Гемсворт воскрес у першому ролику сиквела «Тайлера Рейка»

Netflix представив перший погляд на продовження ультрауспішного бойовика "Тайлер Рейк: Операція з порятунку". У ньому Кріс Гемсворт із дуже серйозним обличчям дивиться у камеру, а також показані погоні, вибухи, бійки та все те, завдяки чому цей фільм полюбили глядачі.

До обов'язків режисера повернувся Сем Гаргрейв. Про повернення до своєї ролі Гемсфорта в бойовику від Netflix та братів Руссо стало відомо ще на стадії оголошення сиквела, незважаючи на те, що у фіналі першої частини він нібито загинув.

Нагадаємо, що оригінальний фільм вийшов у квітні 2020-го. Він розповідав про найманця, котрому доручили врятувати сина одного наркобарона з лап викрадачів. Хлопчик стає пішаком у кровопролитній війні, а для Рейка місія несподівано набуває особистого характеру. Сюжет нової частини поки що не розкривається, як і передбачувана дата виходу.

Стало відомо, коли вийдуть нові сезони «Відьмака» та «Корони»

Відьмак

Минулої суботи відбувся захід стрімінгового сервісу Netflix, відомий як Tudum. На ньому були представлені ролики майбутніх проєктів, а також новини майбутніх релізів.

Так, стало відомо, що «Відьмак» повернеться з третім сезоном влітку 2023 року. Також були представлені матеріали за участю Йеннефер і Цирі, які, за словами Ані Чалотри, мають багато чого навчитися одна в одної. Крім того, цього року (25 грудня) очікується інша прем'єра з франшизи ― «Відьмак: Походження».

Новий сезон «Корони» вийде 9 листопада.

Вийшов дебютний трейлер «Еноли Голмс 2»

Продовження «Еноли Голмс» із Генрі Кавіллом і Міллі Боббі Браун обзавелося першим трейлером.

Режисером сіквела виступає Гаррі Бредбір. До своїх ролей також повернуться Гелена Бонем Картер та Луїс Партрідж, а поповнив каст новобранець Девід Тьюліс.

Енола Голмс, молодша сестра Шерлока Голмса, відкриває власну детективну агенцію, проте стикається з тим, що ніхто не сприймає її всерйоз через вік. Але одного разу до неї звертається дівчинка, сестра котрої зникла, й Енола береться за розслідування.

В основі сюжету лежить серія романів Ненсі Спрінгер. Перший фільм вийшов на Netflix у 2020 році. Прем'єра другої частини відбудеться цієї осені.

Крістофер Екклстон зіграє у новому сезоні «Справжнього детектива»

Крістофер Екклстон фото

Четвертий сезон "Справжнього детектива" продовжує набирати акторів у свій каст. HBO взяв у проєкт відразу кількох новобранців, серед яких виявився і Крістофер Екклстон, відомий за роллю в серіалі «Доктор Хто» та другому «Торі».

Цього літа було анонсовано, що у четвертому сезоні культового шоу зіграють Калі Рейс та Джоді Фостер. Серіал отримав підзаголовок «Нічна країна» та розповість про двох жінок-детективів, які розслідуватимуть зникнення шести чоловіків із дослідницької станції, що знаходиться на Алясці.

Акторка Рей Сігорн, відома за кримінальною драмою «Краще дзвоніть Солу», підписалася на головну роль у новому безіменному серіалі Вінса Гіллігана («Пуститися берега»)

Рей Сігорн

Подробиці проєкту невідомі. Інсайдери повідомляють, що шоу буде знято у форматі різнобічної жанрової драми. Стрім-сервіс Apple TV+ наперед замовив два сезони.

Бюджет кожної серії складатиме від 13 до 15 млн доларів, що є одним із найдорожчих «цінників» на ринку телебачення. Гілліган також напише сценарій і спродюсує серіал.

З'явився трейлер фільму «Бардо» від Алехандро Гонсалеса Іньярріту

Netflix випустив дебютний трейлер стрічки "Бардо" оскароносного режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту. Світова прем'єра відбулася на конкурсі Венеційського кінофестивалю.

Головний герой фільму, уславлений журналіст і режисер, приїжджає до рідної Мексики, яку зовсім не впізнає. Він має розібратися в собі, в історії своєї сім'ї та країни, а також зазирнути у можливе майбутнє.

Головну роль виконав Даніель Хіменес Качо («Погане виховання»). Реліз на Netflix відбудеться 16 грудня. 

Леа Сейду зіграє у наступному фільмі Девіда Кроненберга

Леа Сейду

Після "Злочинів майбутнього" французька акторка Леа Сейду знову возз'єднається з режисером Девідом Кроненбергом. Сейду виконає головну роль у проєкті "Футляри" (The Shrouds), який був оголошений цього року.

Раніше до фільму приєднався Венсан Кассель. Сюжет розповість про скорботного вдівця-бізнесмена, котрий вирішує побудувати спеціальні машини-гробниці для зв'язку з померлими та дорогими його серцю людьми. Одного разу герой дізнається, що хтось осквернив його цвинтар: він вирушає на пошуки вандала, паралельно переосмислюючи своє існування і згадуючи загиблу дружину.

Зйомки "Футлярів" заплановані на весну цього року. Кроненберг називав проєкт «автобіографічним» та «глибоко особистим» для нього. Точна дата релізу стрічки не повідомляється.

У Мережу злили перший тизер 2 сезону «Локі»

Ролик з'явився на просторах TikTok. Однак його вже активно поширюють і серед інших соціальних мереж. Сюжет 2 сезону «Локі» тизер дуже не спойлерить, але натякає, чого варто очікувати від нових серій.


Читати також