02-10-2022 Розваги 1162

Новини кіно за тиждень. 2 жовтня 2022

Новини кіно за тиждень. 2 жовтня 2022

І знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Крістіан Бейл заявив про бажання зіграти у «Зоряних війнах»

Крістіан Бейл

У розмові з виданням The Hollywood Reporter лауреат «Оскара» Крістіан Бейл розповів про своє давнє кохання до франшизи «Зоряні війни». Актор сподівається виконати конкретну роль.

«Будь-який фанат, який дивився «Зоряні війни» багато разів, скаже вам, знає, що у фільмі завжди є один штурмовик, який ударяється головою об двері, коли входить. Я хотів бути ним. <…> Це було приголомшливо. У мене досі збереглися фігурки з дитинства», – каже Бейл.

Завершилися зйомки «Ворона» з Біллом Скашґордом

Ворон 2022

У Празі добігли кінця зйомки багатостраждального ребута «Ворона». Головну роль нової версії хорору зіграв Білл Скашґорд («Воно»).

Проект розповість про гітариста Еріка Дрейвена, чию дівчину та його самого вбили злочинці. Герой перероджується як ворон і вирушає мститися вбивцям. В основу було покладено графічний роман Джеймса О'Барра. Найбільш відомою екранізацією "Ворона" є фільм 1994 року, під час якого трагічно загинув актор Брендон Лі.

Новий «Аватар» буде натхненний сім'єю Джеймса Кемерона

Аватар

Актриса Сігурні Вівер розповіла в інтерв'ю Variety про витоки натхнення сіквела "Аватара", "Шлях води", режисера Джеймса Кемерона.

«Це історія про сім'ю, про наші сім'ї, які намагаються залишатися разом, і на що ми йдемо, щоб захистити одне одного і місце нашого проживання. Багато у чому фільм заснований на родині Джеймса, його радості, а також на тій вразливості, яка проявляється після народження дітей», — каже Вівер.

Вийшов трейлер третього сезону «Королівства» Ларса фон Трієра

Платформа MUBI опублікувала дебютний трейлер третього та заключного сезону серіалу «Королівство» режисера Ларса фон Трієра. Прем'єру фінальних п'яти серій із підзаголовком «Вихід» заплановано на 27 листопада.

Проект розповідає про пацієнтів лікарні у Копенгагені. За сюжетом, лунатичка Карен (Боділ Йоргенсен) виявляє себе на порозі госпіталю, який є порталом у пекло. Одну із гостьових ролей у серіалі виконав Олександр Скашґорд.

"Королівство" вперше виходило в 1994-1997 роках. Світова прем'єра третього сезону відбулася на Венеційському кінофестивалі-2022.

За мотивами серіалу «Спільнота» знімуть фільм

Серіал Спільнота

Ситком «Спільнота» буде адаптовано як повнометражний фільм. Про це повідомляє Variety.

Комедійний серіал вперше стартував у 2009 році та розповідав про студентську спільноту одного з громадських коледжів Колорадо. «Спільнота» тривала шість сезонів і завершилася 2015-го. Фраза «Шість сезонів та фільм» нерідко використовувалася персонажами ситкому і стала однією з найпопулярніших у фанатів.

Стрічку випустить стрім-сервіс Peacock. Деталі сюжету невідомі.

Зйомки «Носферату» з Анею Тейлор-Джою розпочнуться восени

Носферату

Портал World of Reel ексклюзивно повідомляє про жовтневий старт зйомок фільму «Носферату» режисера Роберта Еггерса («Варяг»). Проект поєднає постановника з актрисою Анею Тейлор-Джою («Відьма»).

За даними порталу, синопсис нового «Носферату» звучить так: «Епічна середньовічна фантазія, заснована на міфології Дракули. Вампір із Трансільванії закохується в дружину людини, яка допомагає переїхати на нове місце».

Хто зіграє вампіра, не повідомляється.

Вийшов трейлер серіалу «Кабінет рідкостей Ґільєрмо дель Торо»

Горор-антологія Netflix «Кабінет рідкостей Ґільєрмо дель Торо» здобула дебютний трейлер. Серіал вийде на стрімінгу 25 жовтня.

Сюжет об'єднає вісім лякаючих історій, натхненних творчістю «оскароносного» режисера «Лабіринту фавна» та «Форми води». Дель Торо виступив виконавчим продюсером, а також написав сценарій до кількох серій.

Усі епізоди «Кабінету» будуть доступні 28 жовтня.

Вийшов трейлер горору «Цілком і повністю» з Тімоті Шаламе

Студія MGM представила дебютний трейлер канібальського горору «Цілком та повністю». Режисером виступив Лука Гуаданьїно, а головні ролі виконали Тімоті Шаламе та Тейлор Рассел.

Фільм заснований на однойменному романі Камілли ДеАнджелліс. Дія відбувається у 1980-х роках. Дівчина Марен є канібалкою. Щоб зрозуміти причини своєї інакшості, вона подорожує рейганівською Америкою разом із супутником Лі, який поділяє її смаки до людського тіла.

Paramount скасувала реліз «Зоряного шляху 4»

Зоряний шлях 4

Четвертий за рахунком «Зоряний шлях» не вийде у кінотеатрах США за запланованою датою 22 грудня 2023 року. Про це повідомляє Variety з посиланням на студію Paramount.

Раніше з фільму пішов режисер Метт Шекман - постановник займеться новою версією "Фантастичної четвірки" для Marvel. Головним продюсером «Шляху» продовжує залишатися Джей Джей Абрамс. У фільмі мав зіграти оригінальний каст, включаючи Кріса Пайна та Закарі Куінто, проте офіційно актори не давали своєї згоди.

Вийшов трейлер фільму про суд Джонні Деппа та Ембер Герд

Стрім-сервіс Tubi поділився дебютним трейлером стрічки "Скандальна думка: Справа Деппа проти Герд". Проект є художнім переказом судового процесу між двома акторами, що відбувався цього року.

Головні ролі у «Думці» виконали Марк Гапка та Меган Девіс. Слухання у справі проходили з квітня по червень цього року і завершилися перемогою Деппа: присяжні ухвалили, що Герд обмовила колишнього чоловіка і має заплатити йому 10 млн доларів компенсації.

Прем'єра "Скандальної думки" на стримінгу відбулася 30 вересня.

З'явився трейлер фільму «Астерікс та Обелікс: Шовковий шлях»

Французька кіностудія Pathe опублікувала перший тизер нового розділу пригод знаменитих героїв Астерікса та Обелікса. Стрічка із підзаголовком «Шовковий шлях» вийде у світовий прокат у лютому 2023-го.

За сюжетом, два доблесних воїна-гала вирушають до Китаю, щоб допомогти місцевій принцесі, чию матір-імператрицю повалили під час палацового перевороту. Паралельно в їхній бік висуваються і римські легіони під проводом Юлія Цезаря, які готові здійснювати нові завоювання.

Головні ролі виконали Гійом Кане та Жіль Лелуш. Також у фільмі з'являться Венсан Кассель, Маріон Котійяр та футболіст Златан Ібрагімович, для якого участь у картині стане акторським дебютом.

За «Тарзаном» знімуть новий фільм

Тарзан

Sony Pictures зніме новий фільм за книгами серії "Тарзан" Едгара Райса Берроуза.
Як повідомляє The Hollywood Reporter, Sony придбала права на екранізацію книг про Тарзана. Студія збирається повністю переосмислити франшизу та адаптувати класичну історію для сучасних глядачів. А це означає, що Тарзана гратиме новий актор. Александр Скашґорд із фільму «Тарзан. Легенда від Warner Bros. до ролі Тарзана не повернеться.


Читати також