22-10-2022 Розваги 2439

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22 жовтня 2022

Новинки кіно. Добірка від 22 жовтня 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Скупість / Avarice

Кейт Меттьюс – професійна стрілець із лука, яка бере участь у багатьох престижних змаганнях. Але останнім часом спортивна кар'єра відійшла на другий план. Часті сварки з вічно зайнятим чоловіком негативно позначалися на їхній дочці Сарі, чутливому та замкнутому тінейджері.

Чоловіки на межі нервового зриву / Hommes au bord de la crise de nerfs

Семеро чоловіків з різних причин незадоволені своїм життям. Близькі відправляють їх у незвичайний курс особистісного зростання. Там на героїв чекають неймовірні пригоди, комічні та зворушливі ситуації, любов і повернення смаку до життя.

Реймонд і Рей / Raymond & Ray

Зведені брати Реймонд та Рей возз'єднуються на похороні свого батька. Згідно із заповітом покійника, вони особисто повинні викопати йому могилу своїми руками. Принагідно герої аналізують, ким вони стали як завдяки батькові, так і всупереч.

Усі ненавидять Йогана / Alle hater Johan

Йоган — останній представник відважної родини Гранде, чия пристрасть до піротехніки налаштовує проти себе мешканців місцевої громади. Він рано втратив батьків, зумів уславитися «білою вороною» і з юних років нерозділено закоханий у сусідську дівчину. Відкинутий рідним селом Йоган підкорює Америку і через роки повертається на батьківщину, щоб у черговий раз просити руки непохитної гордячки.

Аргентина, 1985 / Argentina, 1985

У середині 1980-х після падіння військової диктатури юристи Хуліо Сезар Страссера (Рікардо Дарін) та Луїс Морено Окампо (Пітер Ланзані) збирають тонни інформації, щоб притягнути до відповідальності представників найкривавішого режиму в історії країни.

Терор у прерії / Terror on the Prairie

У центрі оповіді сім'я американських першопрохідців, яка намагається влаштуватися в преріях Монтани і стає об'єктом нападу жорстокої банди. Опір бандитам очолює жінка.

Школа добра та зла / The School for Good and Evil

Найкращі подруги Софі та Агата навчаються у казковій школі, де дітей навчають бути героями, або лиходіями. 

Ялівець / Juniper

Він — звичайний підліток, вона — його бабуся, прикута до інвалідного візка, але з невгамовною жагою до життя і… любов'ю до спиртного. Зіткнення двох характерів неминуче, але так починається дружба, яка змінить життя обох назавжди.

Незнайомець / The Stranger

Поліцейський під прикриттям заводить дружбу із серійним убивцею, щоб здобути зізнання.

Ні / Nope

Через півроку після смерті батька через безглуздий нещасний випадок брат із сестрою, Оджей та Емеральд, намагаються втримати на плаву сімейний бізнес — ранчо з кіньми для зйомок у кіно та рекламі. Справи йдуть з рук геть погано, частину тварин довелося продати, і Оджей вже подумує позбутися і ранчо, коли раптом помічає в околицях НЛО. Хлопці бачать у цьому можливість заробітку і вирішують зняти його за всяку ціну.

Персона нон грата / Hvor kragerne vender 

Лаура, або Ірина, як вона зараз себе називає, — молода письменниця, чия книга про непросте дитинство у родині фермера стала популярною у Копенгагені. Дівчина повертається до рідного провінційного містечка в Ютландії. Вдома вона виявляє, що нікому з сім'ї немає справи до її успіхів та прогресивних поглядів на життя. До того ж Катрина, головний негативний персонаж роману і за сумісництвом найлютіший ворог Лаури, ось-ось стане дружиною брата.


Читати також