21-10-2022 Розваги 1078

Новини кіно за тиждень. 21 жовтня 2022

Новини кіно за тиждень. 21 жовтня 2022

І знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Netflix представив перший тизер серіалу "Сто років самотності"

Екранізація роману "Сто років самотності" Ґабрієля Ґарсія Маркеса отримала перший тизер. Серіал іспанською мовою запустив у виробництво стрім-сервіс Netflix.

Відомо, що це перша в історіі аудіовізуальна адаптація роману Макреса. Текст було вперше опубліковано 1967 року. Сюжет першоджерела розвивається навколо кількох поколінь сім'ї Буендіа, яким долею призначено залишатися самотніми.

Точний акторський склад та дата релізу проекту не повідомляються. Вперше серіал було анонсовано у 2019 році. У створенні беруть участь сини Маркеса Родріго та Гонсало.

Вийшов офіційний трейлер На Західному фронті без змін

Netflix представив розширений трейлер військової драми "На Західному фронті без змін". Екранізація класичного роману Еріха Марії Ремарка з'явиться на стримінгу 28 жовтня.

У центрі сюжету фільму опиняться німецькі юнаки, які вирушили на фронт Першої Світової війни та намагаються вижити на полях битв. Режисером стрічки виступив Едвард Бергер (Патрік Мелроуз). Головні ролі виконали Фелікс Каммерер, Альбрехт Шух, Даніель Брюль, Себастьян Гюльк та ін.

Вийшов трейлер комедії «Чоловік на ім'я Отто» із Томом Генксом

Студія Sony Pictures представила перший трейлер "Чоловіка на ім'я Отто" - ремейка шведського роману та фільму "Друге життя Уве". Головну роль в англомовній екранізації виконав дворазовий лауреат "Оскара" Том Генкс.

Сюжет стрічки розвивається навколо літнього та буркотливого вдівця Отто. Втративши сенс життя, він все частіше замислювався про смерть. Однак у долі свої плани: герой має переглянути звички і відкрити зміни, знайшовши друзів в особі нових сусідів.

Режисером нової версії виступив Марк Форстер. Сценарій адаптував номінант на Оскар Девід Магі (Життя Пі). «Чоловік на ім'я Отто» стартує у прокаті 25 грудня.

З'явився трейлер п'ятого сезону Корони

Netflix опублікував довгоочікуваний трейлер п'ятого сезону серіалу "Корона". Реліз нових серій на стрімінгу відбудеться 9 листопада.

Дія сюжету цього разу розгорнеться в 1990-і роки - одному з найнапруженіших і похмурих десятиліть для британської королівської родини. Принцеса Діана (Елізабет Дебікі) вирішує остаточно розлучитися з Чарльзом (Домінік Вест). Це призводить до суперечностей з Єлизаветою II (Імельда Стонтон) та її наближеними, які мають намір зберегти суспільний імідж корони.

Меттью Перрі розповів, як мало не помер у 2018 році

Меттью Перрі

Зірка комедійного серіалу «Друзі» Меттью Перрі розповів про те, як впав у кому через розрив товстої кишки у 2018 році. У недавньому інтерв'ю актор наголосив, що його шанси на виживання були мінімальними.

«Лікарі сказали моїй сім'ї, що ймовірність того, що я виживу – лише 2%. Мене підключили до спеціального апарату, який повністю замінив функції серця та легень», - заявив Перрі.

За його словами, всього в комі він провів близько двох тижнів, ще п'ять місяців лежав у лікарні, дев'ять місяців ходив із калоприймачем.

Як з'ясувалося, розрив кишки стався через пристрасть актора до опіоїдів. Залежність від болезаспокійливих пігулок з'явилася у Перрі ще на зйомках серіалу «Друзі». Тоді він приймав по кілька десятків таблеток вікодину на день.

Стартували зйомки другого сезону «Розриву»

Розрив

Стрім-сервіс Apple TV+ офіційно запустив знімальний процес другого сезону трилера "Розрив (Поділ)". Серіал зніматимуть до травня 2023 року.

Сюжет «Розриву» розповідає про загадкову корпорацію Lumon, яка дозволяє своїм співробітникам розділяти робочі спогади від особистих для більшої ефективності та професіоналізму. Все змінюється з появою в рядах компанії дівчини Гейлі, яка має намір дізнатися всю правду.

У серіалі знімалися Адам Скотт, Брітт Лауер, Джон Туртурро, Крістофер Вокен та Патріша Аркетт. Одним із режисерів та продюсерів виступив Бен Стіллер. Творцем «Розділу» є дебютант Ден Еріксон.

Перший сезон стартував у лютому 2022-го. Серіал отримав високі оцінки критиків та був номінований на 14 премій «Еммі», отримавши дві з них.

Стали відомі подробиці нового «Сайлент Хілла»

Сайлент Хілл

Горор "Сайлент Хілл" знову опиниться на великих екранах. Ребут франшизи під назвою "Повернення до Сайлент Хілл" очолить режисер першого фільму Крістоф Ганс.

Стрічка стане екранізацією відеоігри Silent Hill 2. Сюжет розповість про чоловіка, який вирушає у моторошне місто у пошуках втраченого кохання. Герой опиняється в епіцентрі безперервного кошмару і зустрічається віч-на-віч з кровожерливими монстрами, включаючи Пірамідоголового.

Це третій повнометражний проект серії, після фільму 2006 року та його сіквела, що відбувся у 2012-му. У прокаті обом фільмам вдалося зібрати 155 млн доларів.

Вийшов трейлер другого сезону «Кульгавих коней»

Стрім-сервіс Apple TV+ поділився першим трейлером продовження шпигунського серіалу "Кульгаві коні" з Гері Олдманом. Нові серії почнуть виходити на стрімінгу з 2 грудня.

Другий сезон буде заснований на романі Міке Геррона "Мертві леви". Головний герой, колишній агент MI6 Джексон Лемб і його команда «кульгавих коней» змушені поринути у розслідування нової справи, ще більш небезпечної, ніж попередня, і знову пов'язаної з міжнародним тероризмом.

Лоренс Фішберн висловився про четверту «Матрицю»

Лоренс Фішберн

Виконавець ролі Морфеуса Лоренс Фішберн поділився думкою щодо четвертого фільму франшизи "Матриця" - "Воскресіння". Самого Фішберна зніматися у картині не покликали.

«Все було не так погано, як я гадав. І не так добре, як я сподівався. Але я вважаю, що Керрі-Енн (Мосс) та Кіану (Рівз) впоралися. Мені так здалося», - розповів Фішберн в інтерв'ю Variety.

Актор також зазначив, що не почувається обділеним через неучасть у проекті.

Цього тижня з Фішберном на Netflix виходить фентезі «Школа Добра та Зла».

«Матриця: Воскресіння» сестер Вачовскі вийшла в прокат у грудні 2021 року і не змогла окупитися в прокаті — $157,3 млн. доларів при бюджеті у $190 млн. Роль Морфеуса перейшла від Фішберна до Яг'я Абдула-Матіна II.

Вийшов новий трейлер мультфільму «Дивний світ»

Disney опублікувала новий трейлер мультфільму «Дивний світ» про дивовижну подорож незвичайною планетою. У цьому світі є живі скелі, надзвичайно небезпечна вода та кумедні істоти, що нагадують «лизунів».
У центрі уваги перебуває фермер Серчер Клейд, який мешкає в долині під назвою Авалонія. Герой народився у сім'ї дослідників та шукачів пригод. Однак Серчер вирішив не продовжувати сімейний бізнес, оскільки багато років тому під час однієї подорожі зник його батько - легендарний Джегер.


Читати також