Паліндром дасть перший сольний концерт повним складом у київській Малій Опері

Паліндром

18 листопада у київській Малій Опері виступить львівський артист Паліндром (Степан Бурбан, також відомий як Глава 94, Кашляючий Ед). Це буде перший столичний концерт Паліндрома у повному складі. Частина коштів з квитків піде на потреби українських музикантів, які нині воюють в ЗСУ, у фонд Musicians Defend Ukraine.

Відкрито продаж на додатковий концерт 18 листопада

Паліндром — музичний проєкт Степана Бурбана, що з’явився восени 2019, випустивши альбом «Про сьогодні, завтра і вчора». Степан давно відомий українському слухачу через проєкт Глава 94 та як сольний виконавець Кашляючий Ед, але як Паліндром він вийшов з реперського образу. Музичне медіа Слух називає його важливим культурним героєм українського сьогодення. З цим важко не погодитись: у текстах Паліндрома постійно виринає  рефлексія на актуальний український культурний контекст.

Широка аудиторія відкрила для себе Паліндрома після сюжету Телебачення Торонто про пісню «Не дожив», саундтреку до документального фільму про Василя Стуса. Люди побачили Паліндрома як актуального артиста, який не може ігнорувати реальність навколо і створює якісний український культурний продукт.

У вересні 2022 року музикант випустив альбом «Придумано в черзі». Музично лонгплей — це вдосконалення всього, що Паліндром робив до цього: звучання з 80-х, рок і блек-метал, джазові та соулмотиви. Альбом має купу культурних посилань, рефлексує з приводу радянщини, постколоніального синдрому та актуальної війни, а створювати його допомагали імениті українські митці: Саша Буль, Юрій Бондарчук, Антон Шиферсон.

Чому концерт Паліндрома у Малій Опері — обов’язковий до відвідування?

  • побачите наживо виступ одного з найцікавіших героїв української музики сьогодення
  • це перший великий сольний концерт артиста у Києві саме фулбендом
  • ви зможете почути наживо одні з найкращих пісень війни в Україні (глибока рефлексія, а не байрактарщина)
  • на сапорті зіграє Ницо Потворно — музичний проєкт Сергія Гусака, відомого альтернативного репера в музичній сфері та лікаря у звичайному житті.
  • частина коштів з проданих квитків буде відправлена у фонд Musicians Defend Ukraine, що опікується музикантами, які пішли воювати.
  • перший оголошений концерт на 19 листопада зібрав солдаут за два тижні, тому було оголошено додатковий.

Організатори концерту — культурна агенція kontrabass promo, яка розвиває незалежну українську музику та віднедавна займається букінгом українських артистів на європейському ринку.
На початку 2022 року агенція разом із з гуртом Love`n`Joy та студією Shpytal Records заснували фонд в підтримку музикантів на фронті Musicians Defend Ukraine.
Більше про організаторів — у instagram та telegram.

Де: Мала Опера у Києві, Дегтярівська, 5

Коли: 18.11  та 19.11 (sold out), о 18:00


Читати також