29-11-2022 Розваги 691

5 фільмів про порноіндустрію

5 фільмів про порноіндустрію

Фільми для дорослих мають зовсім дивовижну ауру. Вони настільки гіпертрофовані, що можуть здаватися навіть реальними. А краса, яку оспівує індустрія, – трохи ганебна, але від цього не менш приваблива для глядача. І навіть найшаленіші ідеї про сценарії, які майже не побачиш у звичайному кінематографі, швидше за все вже реалізовані режисерами порно.

Звичайно, ця індустрія має свої закони, правила, легенди і таємниці. Трохи підглянути за життям героїв, здивуватися і навіть перейнятися історіями їхнього життя, а ще уявити, наскільки їхній шлях хитромудрий і небезпечний, — можна за допомогою нашої добірки.

"Капітан Оргазмо" (1997)

"Капітан Оргазмо" (1997)

Ідеалістичне уявлення про індустрію, де актори порно – реальні супергерої, які борються зі світом без сексуальних насолод. Фільм від творців анімаційного серіалу «Південний парк» Метта Стоуна та Трея Паркера починається із цілком традиційної зав'язки про вимушений досвід зйомок, який продиктований банальним браком грошей. Вирішивши заробити на пишне весілля, герой одразу набуває запаморочливої ​​популярності – і не лише серед шанувальників жанру. Дивитися варто заради наївності та закритих очей на неповажне ставлення до релігій, рас та світоглядів.

"Американський грайндхаус" (2010)

"Американський грайндхаус" (2010)

Документальна картина режисера Елайджа Дреннера про історію експлуатаційного кінематографу у Сполучених Штатах. Масштабна розмова про жанри, які відносять до категорії «Б» через низькобюджетну картинку, простий сценарій та напівпрофесійний акторський склад. Окрім інтерв'ю зі творцями еротики та порно, всередині фільму багато про процес зйомок хорорів та неполіткоректних комедій, які виходили в прокат протягом усього минулого століття, доки титульні фільми індустрії отримували престижні премії та нагороди. Альтернативна історія американського кінематографа з перших вуст і з палаючими очима.

«Черрі» (2011)

«Черрі» (2011)

Дебютна картина Стівена Елліота, що базується на сценарії ветерана індустрії – актриси Лорелей Лі. На перший погляд здається, що це історія про заручницю обставин (молоду актрису грає Ешлі Хіншоу), але всі кроки до найбільшого та відвертого фільму – шлях до повної емансипації. Усі чоловіки (двоє з них Дев Патель і Джеймс Франко), які трапляються у фільмі, без сорому використовують зовнішні дані та чуйність героїні, намагаючись втілити свої фантазії про славу, гроші та пригоди. Але в результаті зникають у невідомості, а Черрі розпочинає будівництво власної імперії, де центральне місце віддано саме жінкам.

«Кохання – це вечірка» (2018)

«Кохання – це вечірка» (2018)

Початок 1980-х років у Франції. Навіть у такій прогресивній країні порноіндустрія знаходиться у нелегальному полі, а отже, потребує пильного спостереження з боку правоохоронних органів. У фільмі Седріка Анже в яскравий і дивний світ відкритої сексуальності потрапляють напарники-поліцейські (дует Гійома Кане та Жиля Леллуша), які перестають розслідувати і самі поринають у процес виробництва фільмів, відкривши свою студію. Так двох охоронців закону забирає Париж, сповнений червоних вогнів та важких поглядів.

«Від станції до станції» (2021)

«Від станції до станції» (2021)

Складна форма ескапізму від тягарів, проблем та спогадів з минулого життя – втеча до вогнів Лас-Вегаса, щоб знайти нове ім'я та нове обличчя. Картина Бенджаміна Брайанта про мрію у великому місті, яке змушує шукати себе, навіть якщо таких суттєвих змін не планувалося. Багато несподіваних поворотів, відкриттів та зауважень для тих, хто може розібратися з тим, що робити далі. Картина створювалася в стислі терміни, тому елемент присутності в кімнатах з героями забезпечений.


Читати також