27-11-2022 Розваги 650

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 27.11.2022

Підбірка кіноновинок 27 листопада 2022 року

Редакція порталу Експеримент знову підготувала  ще один список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Країна сну / Slumberland

Юна Немо знаходить таємничу карту, яка переносить її в країну сну, де дівчинка сподівається зустріти покійного батька.

Вартові Галактики: Спеціальний святковий випуск / The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Вартові Галактики святкують Різдво. Супергерої змушені «спуститися» на Землю, щоб знайти подарунок Зоряному Лорду (Кріс Пратт).

Час Армагеддону / Armageddon Time

Автобіографічна історія дорослішання у Нью-Йорку 1980-х.

Неймовірно, але факт / Incroyable mais vrai

Немолода подружня пара купує будинок у передмісті. При покупці ріелтор попереджає: щось у підвалі може круто змінити їхнє життя. Герої виявляють портал, який переносить їх у майбутнє і робить їх молодшим.

Сірано / Cyrano

Надто сором'язливий, щоб самому залицятися до Роксани, закоханий у неї поет і дотепник Сірано де Бержерак допомагає молодому красеню Крістіану завоювати серце дівчини, пишучи за нього листи. "Сірано" - мюзикл Джо Райта з Пітером Дінклейджем у ролі Сірано де Бержерака.

Подзвоніть Джейн / Call Jane

Чикаго, 1969 рік. Домогосподарка Джой вагітніє, проте це несе для її здоров'я тяжкі наслідки. Джой намагається отримати медичну допомогу, але державні лікарні відмовляють їй, оскільки аборти у країні заборонені. Героїня знаходить організацію "Джейн", яка таємно допомагає жінкам, забезпечуючи їм доступ до безпечних абортів.

Реймонд і Рей / Raymond & Ray

Зведені брати Реймонд та Рей возз'єднуються на похоронах свого батька. У них обох завжди були труднощі із суворим батьком, і вони таять у собі багато гніву та болю. Незважаючи на це, сини не втратили почуття гумору, і похорон дає їм можливість заново відкрити себе.

Емілі / Emily

Своєнравна Емілі Бронте майже не залишає родовий маєток у Йоркширі. Вона живе у світі сумних мрій, обожнює брата Бренуелла, терпить заступництво старшої сестри Шарлотти. Якось їхній будинок приймає постояльця — чарівного вікарія Вільяма Вейтмана. Емілі закохується в нього, переживаючи миті таємної пристрасті, бунт, злети та падіння. Відмовляючись жити з огляду на інших, вона кидає виклик собі та коханому.

Цьому бути! / Presque / Beautiful Minds

Дві абсолютно несхожі людини змушені разом вирушити на південь Франції. Один щасливий незважаючи ні на що, інший — вічно незадоволений. В кінці наповненого пригодами шляху вони зрозуміють, що не так сильно відрізняються один від одного. Іноді варто озирнутися довкола і зрозуміти, що все пізнається у порівнянні. І тоді життя заграє новими барвами!

Диво / The Wonder

1862 рік. Медсестра Ліб Райт приїжджає до ірландського поселення, щоб обстежити 11-річну Ганну, яка вже кілька місяців обходиться без їжі, але почувається добре. Дівчинка каже, що їй допомагає небесна манна, а Ліб намагається розібратися, що насправді відбувається з пацієнткою.

Останній автобус / The Last Bus

Після смерті дружини Том вирушає на інший кінець країни, користуючись лише місцевими безкоштовними автобусами. Його маршрут глибоко символічний: адже саме таким чином багато років тому вони з дружиною приїхали до їхнього нинішнього будинку. Під час цієї ностальгічної подорожі Том стає справжньою знаменитістю і несподівано для себе самого знаходить майбутнє.

Незабутнє Різдво / Falling for Christmas

У дні перед Різдвом молода і щойно заручена спадкоємиця потрапляє в аварію, катаючись на лижах. Після того, як у неї діагностували амнезію, вона виявляється під опікою красивого власника будиночка та його дочки.


Читати також