Унікальний ігровий підхід у дистанційному навчанні

Дистанційна онлайн школа

Протягом останніх кількох років вчителям та учням довелося змінювати методику та спосіб навчання. Перехід на дистанційне здобуття освіти забрало у них можливість живого спілкування в класі та поза ним. Водночас налагодилася взаємодія між учнями, батьками та вчителями за допомогою новітніх технологій, які, між іншим, теж здатні формувати соціальні взаємини, лише по-сучасному.

Дистанційна онлайн школа Unicorn пішла далі й запропонувала не просто безперервний доступ до знань, а й інноваційний ігровий підхід, який виявився досить вдалим.

Сучасне навчання у школі

Новітні методи навчання передбачають використання обладнання, такого як: комп’ютери та ноутбуки, РК-проєктори й інтерактивні дошки. Вчителям доводиться бути винахідливими, гнучкими та слідкувати за новинками в освітній сфері, щоб, знаходячись в онлайн-середовищі, максимально якісно передати учням знання. Онлайн школа Unicorn разом зі своїми вчителями підготувала ігровий формат навчання, який передбачає:

  • проходження обраного матеріалу у вигляді комп’ютерної гри;
  • використання казкових аватарів;
  • здобуття учнями золотих монеток, кристалів і кубків замість звичних оцінок;
  • виділення найстаранніших учнів у «залі слави» замість шкільної дошки пошани;
  • постійну присутність викладача під час виконання завдання;
  • можливість самостійно обирати предмети для вивчення та кількість годин.

Під час захопливої комп’ютерної гри учень краще засвоює матеріал, має постійний контакт з однокласниками та викладачем. Дана ігрова методика була високо оцінена Міністерством освіти та науки України. Тож батьки можуть бути спокійні за те, що їхні діти проходять навчання за програмою, яка відповідає найвищим критеріям якості.

Переваги навчання в Unicorn

Онлайн-школа Unicorn адаптувала навчальний процес таким способом, щоб дітям приділялося достатньо уваги. Тому навчальні класи зазвичай невеликі й усі встигають поставити питання вчителю, а він, відповідно, краще контролює, чи засвоїли його слухачі пройдений матеріал. Також учні можуть поспілкуватися зі вчителем у позаурочний час в чаті, якщо в цьому є необхідність.

Хоча сучасні діти надзвичайно швидко вчаться працювати з технологіями, за ними завжди буде закріплений персональний асистент, який швидко допоможе розв’язувати технічні питання. Ще одним бонусом навчання в онлайн-школі Unicorn є можливість отримати консультацію психолога. 


Читати також