Курси англійської

Курси англійської

Знання англійської мови — це базова навичка для сучасної людини. Адже не тільки бізнес, а й освіта, подорожі та навіть дозвілля тісно пов'язані з володінням іноземною мовою. Вивчати мову може людина будь-якого віку, головне — мотивація та правильні курси англійської.

Для чого потрібні курси англійської мови?

  1. Кар'єрні перспективи. Багато роботодавців вимагає від своїх працівників знання іноземної мови. Якщо ви не володієте англійською хоча б на базовому рівні, вибір вакансій суттєво звужується.
  2. Освіта. Навіть якщо ви не плануєте навчатися за кордоном, англійська мова може стати в пригоді для підвищення кваліфікації або здобуття нових навичок. Наприклад, ви зможете слухати виступи зарубіжних експертів з різних тем, проходити онлайн-курси (деякі доступні навіть безкоштовно), читати статті та книги, що вас цікавлять.
  3. Нетворкінг. При вивченні англійської мови велике значення має практика, а для цього необхідні співрозмовники: онлайн або офлайн (у спеціальних розмовних клубах). У будь-якому випадку ви заведете нові цікаві знайомства. Можливо, серед них будуть ваші майбутні партнери або нові друзі.
  4. Розвиток мозку. Люди, котрі говорять двома мовами, швидше й ефективніше думають, легше запам'ятовують інформацію та концентруються на завданнях.
  5. Занурення у культуру. Якщо ви цікавитесь зарубіжною літературою, кінематографом або театром, вам буде цікаво ознайомитися з оригіналами улюблених творів. Адже будь-який переклад — частково інтерпретація перекладача і не завжди повністю відбиває те, що хотів сказати автор.
  6. Впевненість у собі. У процесі навчання велике значення мають невеликі, але регулярні перемоги, наприклад, поставити собі мету підтягнути свої знання до певного рівня та успішно скласти тестування.

Чому саме Speak Up?

Speak Up — це мережа мовних шкіл, яка працює уже понад 20 років. Загальна кількість студентів школи перевищує 500 тисяч, а в Україні постійно навчається близько 10 000 осіб.

У Speak Up ви зможете навчатись у зручний для себе час, самостійно складаючи розклад занять і консультацій.

Викладачі Speak Up — це професіонали з величезним досвідом. Вони зроблять усе, щоб ви могли легко спілкуватись англійською по роботі та під час подорожей, навчатись за кордоном або вести бізнес з іноземними партнерами.


Читати також