02-01-2023 Розваги 1216

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 1.1.2023

Підбірка кіноновинок 1 січня 2023 року

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Боєць: Король рингу / Prizefighter: The Life of Jem Belcher

Історія життя та становлення легендарного професійного боксера Джема Белчера. В епоху зародження боксу він стрімко увірвався на спортивний олімп. Незважаючи на злети та падіння він став одним із найхаризматичніших і найулюбленіших чемпіонів світу.

Білий шум / White Noise

Джек Гледні - професор, який вивчає Адольфа Гітлера в університеті, відомому як Коледж-на-Холмі. Він намагається знайти баланс між роботою та сім'єю, справляється зі страхом смерті, коли поряд із містом відбувається залізнична катастрофа, та переживає зраду дружини Бабетти.

Дванадцять канунів Різдва / The 12 Days of Christmas Eve

Успішний бізнесмен Брайан Конуей потрапляє у смертельну автокатастрофу прямо напередодні Різдва, але Санта дає йому ще дванадцять шансів, щоб пережити цей день наново, виправити свої робочі та сімейні стосунки та зрозуміти справжню суть Різдва.

Рішення піти / Hyeeojil gyeolsim / Decision to Leave

Детектив розслідує смерть чоловіка, який упав зі скелі. Вдова покійного співпрацює зі слідством, але що далі просувається справа, то більше детектив її підозрює і тим більше закохується в неї.

Пам'ятайте / Rimembeo / Remember

На пальцях 80-річного старого з хворобою Альцгеймера витатуйовано імена. Це імена людей, яких він вважає винними у загибелі своєї родини за часів японської окупації. Разом із молодим напарником він вирушає у подорож, мета якої – убити винних одного за одним.

Середньовіччя / Medieval / Jan Žižka

Священна Римська імперія поринає в кривавий хаос, поки претенденти борються за спорожнілий трон. Відважний лідер найманців на ім'я Ян неохоче погоджується на підступний хід у політичній грі: викрасти наречену впливового вельможі, щоб перегородити шлях до влади. Але несподівано Ян починає відчувати почуття до заручниці і, щоб звільнити її, кидає виклик цілій армії, що стоїть на варті порочної аристократії. Він розуміє, що тепер доля імперії, як і його любові, — не в руках королів, а тільки в його руках. І в цій битві Ян піде до кінця.

Матильда: Мюзикл / Roald Dahl's Matilda the Musical

Маленька Матильда Вормвуд розумна не по роках і має визначні здібності. Вона вирушає на навчання до школи Кранчем, де править деспотична директор Агата Транчбулл.

Епоха виживання / Vesper

Земля майбутнього. Людство перебуває на межі вимирання. Хоча технології вийшли на неймовірно високий рівень, люди щодня борються за життя з природою, яка еволюціонувала і перетворилася на безжалісного вбивцю. Відновити баланс і похитнути чашу терезів, на які покладено долю всього людського виду, доведеться зробити 13-річній дівчинці Веспер.


Читати також