01-01-2023 Розваги 1133

Лайви тижня. Найкращі треки. 31 грудня 2022

Лайви тижня. Найкращі треки. 31 грудня 2022

Щотижня журналісти порталу Експеримент бороздять простори Ютуба, щоб знайти щось нове, музичне та живе. І знову ми зібрали для вас найкращі лайв-записи тижня.

Впевнені, що ви знайдете в цьому списку щось для себе. Так що вмикайте колонки гучніше або надягайте навушники, на вас чекає приголомшлива музика в цій різножанровій добірці.

Мирного всім нам неба.

Bridge City Sinners - Departed *LIVE* session

Історія гурту бере свій початок у Орегоні. The Bridge City Sinners - банда, засновники якої в минулому бродяжили просто неба і заробляли собі на їжу музикою стільки, скільки дрібниці вміщав їх капелюх.

У статусі вуличних музикантів вокалістка Ліббі Люкс та контрабасист Скотт Мішо без репетицій збиралися з іншими музикантами, щоб пограти на вулицях Портленда. Потім вони розширилися кларнетом, банджо та пральною дошкою, записали перший альбом, який носить ту саму назву, що й гурт, і зібралися посилено гастролювати.

У 2012 році загинув їхній спільний друг - вокаліст фолк-панк-групи Profane Sass. Ця подія змусила музикантів поглянути на свою творчість інакше. "У певному сенсі "Bridge City Sinners" - це данина поваги, покликана зберегти його дух живим і продовжувати передавати музику, яку вони разом співали на вулицях". Тому взимку 2016 року і народилися Bridge city sinners.

Running Up That Hill - Kate Bush (Western Style Cover) feat. Sweet Megg

Цього тижня хлопці із PostmodernJukebox записали кавер на пісню Кейт Буш. А допомогла їм у цьому незрівнянна вокалістка Світ Мегг.

"Nothing Else Matters" (Metallica) Soul Cover by Robyn Adele Anderson

Робін Адель Андерсон цього тижня записала кавер на найвідомішу пісню Металіки.

Деякі з вас можуть не знати, але я роблю самостійно аранжування для більшості своїх каверів! Тим не менш, я повинна віддати належне моєму чудовому гурту, який допоміг зібрати цю пісню воєдино. Я прийшла до студії з аранжуванням, від якого не була в захваті, тому вони вирішили взяти справу у свої руки, і все вийшло чудово!
Робін Адель Андерсон

[온스테이지 2.0] Livigesh - Dr.Groove (feat. Airy)

А зараз на вас чекає щось незвичайне. Корейський електронник Livigesh у дуеті з Airy представлять оригінальний перформанс. Неможливо не піддатися їхньому гіпнотичному шарму.

What's Love Got to Do with It - Tina Turner (stripped-down cover ft. Jennah Bell) | stories

Урізана акустична кавер-версія пісні Тіни Тернер "What's Love Got to Do with It" у виконанні Дженни Белл та stories.

See You On Wednesday | Putu Maydea - Semesta Belum Terima

Roommate Project записали кавер на пісню, яку ми раніше ніколи не чули. Не знаємо, як там оригінал, але кавер вийшов дуже непоганий.


Читати також