07-01-2023 Розваги 2123

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 7.1.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 7.1.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Трикутник смутку

Моделі Алекс (Гарріс Дікінсон) та Яйя (Чарлбі Дін Крік) отримали безкоштовні квитки до приватного круїзу, де всі, крім них, — живі анекдоти, шалено багаті навіжені. Олігарх Димитрій (Златко Бурич), який сколотив гроші на добривах (себе він називає «король лайна»), його дружина і коханка, що торгує зброєю, пара англійців, капітан-марксист (Вуді Гаррельсон), що тоне в запої, і так далі. Цілими днями вони вбивають час, єдина важлива подія — вечеря з капітаном. Саме тоді корабель потрапляє в шторм, що заколисує всіх людей на борту до пекельної нудоти.

Хлопці не танцюють

Тоні залишив свою дочку, коли вона була зовсім маленькою. Тепер, коли йому за п'ятдесят, він вирішує знайти її. Дізнавшись, що вона викладач танців, він сміливо записується на один із її уроків. Але насправді він ненавидить танцювати.

Всевидюче око

1830 рік. Молодий Едгар Аллан По допомагає детективу зі стажем розслідувати серію вбивств кадетів у Вест-Пойнтській військовій академії.

42 секунди

Національна збірна Іспанії з водного поло наймає найжорсткішого тренера у світі, щоб виграти золоту медаль на Олімпійських іграх у Барселоні-92.

Людина дії

Анархіст націлюється на один із найбільших банків світу за допомогою геніальної операції з підробки документів.

Незламний

Італія, Друга світова війна. Маленького Маріо розлучають із матір'ю і він змушений виживати на вулицях, рятуючись від голоду та бомбардувань. Після чудового возз'єднання мати та син вирушають до Америки, щоб розпочати там нове життя. Фільм заснований на спогадах професора Маріо Капеккі, лауреата Нобелівської премії з медицини 2007 року.

Прибулець з майбутнього

2555 рік. Екологічна катастрофа знищила нашу цивілізацію. Залишки землян доживають свої дні серед полчищ зомбі та потоків кислотних дощів. Один із останніх — «Гість» — наважується на відчайдушний крок. За допомогою свого недолугого робота він повертається в 21 століття, щоб запобігти апокаліпсісу і врятувати світ.

Щось від Тіффані

Долі двох закоханих пар перетинаються напередодні Різдва у Нью-Йорку. Гері та Ітан купують подарунки своїм дівчатам в тому самому магазині Тіффані. Ітан купує обручку, щоб зробити пропозицію Ванессі, а Гері - пару діамантових сережок для своєї дівчини Рейчел. Коробочки випадково плутають і ось уже Гері несподівано для себе самого дарує Рейчел обручку, а Ванесса розчарована відсутністю довгоочікуваної пропозиції. Герої зустрічаються, щоб розібратися з непорозумінням, але раптово це знайомство перевертає їхню долю з ніг на голову.

Гра з ключами

Сімейне життя Антоніо та Лаури дало тріщину. У пошуках нових відчуттів вони разом із друзями погоджуються взяти участь у таємничій «Грі з ключами». Три сімейні пари і не підозрюють, куди заведе їх спрага експериментів, адже головне правило гри - жодних правил.


Читати також