Горіла Сосна, або як починаєтся нова Бавовна

Горіла Сосна пісня

Український DIY виконавець Filini із м. Шостка, який вже 8 років живе у Києві, з початком повномасштабної агресії перезапустив свою кар'єру випуском україномовного ЕР "Бавовна" та першим синглом з нього "Горіла сосна".

Головна ідея пісні «Горіла сосна» і всього проекту «Бавовна» - допомогти зробити апгрейд українській музичній культурі, підтримати її перехід через епохи. Задача: базуючись на нашому етнічному коді, не впадаючи в шароварщину та стереотипи, створити своє звучання, яке ми зможемо показати всьому світу. Звичайна народна пісня стала основою для інді-денс треку, який буде влучним і в машині, і в кафе, і в клубі. При тому, що жоден не зможе сказати, що це просто поєднання української етніки та сучасного західного звучання. Це дійсно щось нове. Головне, що в піснях та кліпах всередину зашиті меседжі, що несуть цінності, які допоможуть нам побудувати світле майбутнє.

"Ці пісні поєднані ляльковим кліпом-серіалом, де спеціально для нього була побудована локація розміром майже 3 кв.м., а також кожен з цих сінглів побудований на основі народних українських пісень. Його відкрила пісня «Котику сіренький», а тепер, я з радістю запрошую вас потусити під «Горіла сосна» разом із нашими лісовими мешканцями» - каже Filini.

А тим часом співак анонсує новий реліз «Роспрягайте, хлопці, коней», який продовжує збірник «Бавовна». Чекати лишилося недовго! Наступну пісню і кліп ми побачимо вже в лютому.


Читати також