Відчуй усю силу ЗСУ в одному треці: лови пісню «Правда та злість» від Remez

пісня «Правда та злість» від Remez

Вже пройшов майже рік з початку повномасштабної війни Росії проти України. За цей час ми почули десятки пісень війни, як рімейки старих народних чи авторських пісень, як і нові релізи від відомих та не дуже виконавців.

Але творів, які б резонували з відчуттями більшої кількості українців не так вже багато, не дивлячись на те, що у воєнний час стався справжній бум української пісні. Серед сотень патріотичних релізів виділяється сингл «Правда та злість» від молодого виконавця Remez, історія якого змусить вас хоч на мить зупинитися та перестати скролити сайти та сторінки в соціальних сторінках та мессенджерах.

Remez — це молодий хлопець та боєць Збройних сил України, який у прямомі сенсі пише та випускає свої нові пісні з окопів, не припиняючи захищати нас з вами. Історія створення треку також є не типовою і повною мірою — трагічною.

«Я дізнався про загибель мого друга фотографа Романа Солонинка, під час бойових дій. Йшов дощ, я взяв гітару і пішов під навіс, щоб нікому не заважати. Були тривожні часи, ми мали вперше поїхати на передок, і прийшла ця пісня»,

— написав нам Remez у той момент, коли міг залишити позиції на лінії фронту.

Ця пісня не є поминальною або жалісною. Навпаки, вона про силу, злість та спрагу до боротьби. Саме ці емоції допомагають виконавцю на фронті та дають силу у надскладних умовах. Ці ж відчуття можуть не дати впасти духом й кожному з нас.

«Злість, натиск та удар — ось з чим в мене асоціюється ця пісня. Сьогодні ми повинні бути сильними. Тримайтеся! Перемога за нами! — Ось, що я хочу передати цим треком. Десятки тисяч хлопців та дівчат віддали свої життя не для того, щоб ті, хто залишився вдома, чи зумів виїхати, — падали духом та втрачали віру в нашу перемогу»,

— розкриває меседжі своєї пісні Remez, хоч ви й можете зрозуміти це й самі, після прослуховування.

Сингл «Правда та злість» підійде для вашого особистого плей-листу та вже отримав місце в ротації на багатьох українських радіостанціях. Він створений для того, щоб зарядити вас силою та дати стимул рухатися далі, попри втому, страх та відсутність впевненості у майбутньому:

«Ця пісня для всіх, хто бореться заради перемоги, для всіх хто втратив близьких, друзів або знайомих»,

— передав нам Remez з передової.

Тримаємося, друзі! Нас не зломити, про це ми вже знаємо точно. Ділимося один з одним силою та мотивацією вже зараз!


Читати також